مواد لازم و آموزش کیش تره فرنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کیش تره فرنگی
کیش تره فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه کشور فرانسه است که معمولاً به عنوان صبحانه سرو میشود. برای یادگیری نحوه تهیه این غذا به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن | نصف لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
آرد | ۵ لیوان |
کره | به میزان لازم |
تره فرنگی | ۶ الی ۷ شاخه |
نمک و فلفل سیاه و قرمز | به میزان لازم |
خامه | ۲۰۰ میلی لیتر |
پنیر چدار رنده شده | ۱ فنجان |
آموزش کیش تره فرنگی
مرحله اول
برای تهیه کیش تره فرنگی، ابتدا تره فرنگی تازه را خوب بشویید و با یک چاقوی تیز روی تخته برش خرد کنید. سپس تره فرنگی خرد شده را با کمی روغن یا روغن زیتون تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر کند.
مرحله دوم
به تره فرنگی نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کنید و سپس آن را از روی حرارت بردارید. بگذارید کمی خنک شود. حالا لایه بالایی کیش را آماده کنید. خامه، ۱ عدد تخم مرغ و پنیر چدار رنده شده را به همراه کمی نمک در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله سوم
این مواد را خوب مخلوط کنید. برای تهیه خمیر کیش، باید ابتدا آرد را الک کنید. سپس آرد را در یک ظرف بزرگ بریزید و وسط آن را کمی گود کنید. کمی بکینگ پودر روی آرد بپاشید.
مرحله چهارم
حالا ۱ عدد تخم مرغ، ماست، روغن و کمی نمک را داخل گودال بریزید. از وسط به آرامی شروع به هم زدن کنید و آرد را کم کم به سمت داخل بکشید. این کار را تا زمانی که خمیر یکدست شود ادامه دهید.
مرحله پنجم
یک سطح تمیز و خشک را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه روی آن پهن کنید. خمیر باید به اندازه قالبی که دارید باز شود. تمام طرفهای قالب را با کره چرب کنید و سپس خمیر را روی قالب بگذارید.
مرحله ششم
برای انجام این کار، خمیر را به آرامی روی وردنه بپیچید و آن را…
“““html
داخل قالب پخش کنید. بهتر است از وسط شروع کنید. به یاد داشته باشید که خمیر باید کمی از اطراف قالب بیرون باشد. معمولاً کافی است حدود ۲ سانتیمتر از خمیر از لبه قالب آویزان باشد و بیشتر نباشد.
مرحله هفتم
با استفاده از دست خمیر را به شکل قالب دربیاورید. حتماً دیوارهها را خوب فشار دهید. حالا میتوانید قسمت اضافه خمیر را به شکل مرتب برش بزنید. فراموش نکنید که روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید. این کار کمک میکند تا در زمان پخت، خمیر پف نکند.
مرحله هشتم
حالا باید این خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. دمای فر باید ۱۸۰ درجه باشد و حتماً از قبل فر را گرم کنید. خمیر تارت نیمپخته را بعد از زمان مشخص از فر خارج کنید. حالا تمامی مواد پنیری و ترهفرنگی را روی آن بریزید و دوباره آن را به فر برگردانید.
مرحله نهم
کمی صبر کنید تا روی کیش ترهفرنگی کاملاً قهوهای و خوشرنگ شود. بعد از اینکه آن را از فر خارج کردید، کمی صبر کنید و سپس کیش ترهفرنگی را با احتیاط از قالب جدا کنید. غذای شما آماده است و میتوانید آن را برش زده و سرو کنید.