مواد لازم و آموزش کیمچی ترب سفید برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کیمچی ترب سفید
کیمچی ترب سفید یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب کره جنوبی است که با دستورهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری مراحل کامل و مرحله به مرحله پخت کیمچی ترب سفید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ترب سفید | ۱٫۵ کیلوگرم |
سس ماهی | ¼ پیمانه |
چیلی کره ای | ⅔ پیمانه |
پیازچه | ۴ ساقه |
سیر | ۶ حبه |
زنجبیل تازه | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۲ قاشق غذاخوری |
آموزش کیمچی ترب سفید
مرحله اول
برای درست کردن کیمچی ترب سفید، ابتدا پوست ترب سفید را بکنید و آن را به صورت مکعبهای متوسط برش بزنید. سپس قطعات ترب را در یک ظرف مناسب بریزید. در ادامه، نمک و شکر را به طور مساوی روی تربها بریزید.
مرحله دوم
حالا تربها را به خوبی ماساژ دهید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کنند تا طعمدار شوند و آب بیندازند. بعد از این زمان، نیمی از آب ترب را جدا کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
در این مرحله، زنجبیل تازه و سیر را به صورت ریز رنده کرده و به کاسه اضافه کنید. سپس پیازچهها را بشویید و به صورت ریز خرد کنید و همانند قبل به کاسه اضافه کنید، همچنین سس ماهی، چیلی و آب جداشده از ترب را هم به مخلوط اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا مواد داخل کاسه را به خوبی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه ماساژ دهید تا تربها طعمدار شوند. سپس مخلوط کیمچی را در یک کاسه دربدار بریزید و درب آن را بگذارید. بگذارید کیمچی ترب تخمیر شود.
مرحله پنجم
بعد از ۲ روز، درب ظرف را باز کرده و کیمچی را مخلوط کنید. سپس آن را به ظرف مورد نظر خود منتقل کنید. اگر دوست دارید، میتوانید کیمچی را تازه و بدون تخمیر سرو کنید، همراه با برنج و سالاد. نوش جان.