مواد لازم

مواد لازم و آموزش کیمچی ترب سفید برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیمچی ترب سفید

کیمچی ترب سفید یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب کره جنوبی است که با دستورهای مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری مراحل کامل و مرحله به مرحله پخت کیمچی ترب سفید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ترب سفید ۱٫۵ کیلوگرم
سس ماهی ¼ پیمانه
چیلی کره ای ⅔ پیمانه
پیازچه ۴ ساقه
سیر ۶ حبه
زنجبیل تازه ۱ قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق غذاخوری

آموزش کیمچی ترب سفید

مرحله اول

برای درست کردن کیمچی ترب سفید، ابتدا پوست ترب سفید را بکنید و آن را به صورت مکعب‌های متوسط برش بزنید. سپس قطعات ترب را در یک ظرف مناسب بریزید. در ادامه، نمک و شکر را به طور مساوی روی ترب‌ها بریزید.

مرحله دوم

حالا ترب‌ها را به خوبی ماساژ دهید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کنند تا طعم‌دار شوند و آب بیندازند. بعد از این زمان، نیمی از آب ترب را جدا کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

در این مرحله، زنجبیل تازه و سیر را به صورت ریز رنده کرده و به کاسه اضافه کنید. سپس پیازچه‌ها را بشویید و به صورت ریز خرد کنید و همانند قبل به کاسه اضافه کنید، همچنین سس ماهی، چیلی و آب جداشده از ترب را هم به مخلوط اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا مواد داخل کاسه را به خوبی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه ماساژ دهید تا ترب‌ها طعم‌دار شوند. سپس مخلوط کیمچی را در یک کاسه درب‌دار بریزید و درب آن را بگذارید. بگذارید کیمچی ترب تخمیر شود.

مرحله پنجم

بعد از ۲ روز، درب ظرف را باز کرده و کیمچی را مخلوط کنید. سپس آن را به ظرف مورد نظر خود منتقل کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید کیمچی را تازه و بدون تخمیر سرو کنید، همراه با برنج و سالاد. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا