مواد لازم و آموزش کیوسکی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کیوسکی مرغ
کیوسکی مرغ یک نوع غذای سریع و خوشمزه است که با مرغ درست میشود و میتوانید آن را در فر بپزید و سرو کنید. این غذا به عنوان خوراکی برای مهمانیها هم بسیار مناسب است. چون در تهیه آن از اسفناج استفاده شده، این غذا بسیار مقوی است و به خاطر اینکه سرخ نمیشود، گزینهی سالمی نیز هست؛ بنابراین میتوان آن را برای کودکان و نوجوانان نیز تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کیوسکی مرغ، با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
فیله مرغ | ۸ تکه |
اسفناج خرد شده | ۱ لیوان |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
سیر | ۲ حبه |
کره | ۵۰ گرم |
پنیر | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر سوخاری | به مقدار لازم |
آموزش کیوسکی مرغ
مرحله اول
برای تهیه کیوسکی مرغ خوشمزه، ابتدا پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به صورت ریز خرد کنید یا با رنده درشت رنده کنید. یک تابه را روی حرارت گرم کنید و کمی روغن اضافه کنید تا داغ شود.
مرحله دوم
در این مرحله، پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی نرم و طلایی شود. سپس سیر را له کرده و به پیاز اضافه کنید. وقتی عطر سیر خارج شد، اسفناجهای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله سوم
وقتی اسفناجها به خوبی پخته شدند، تابه را کنار بگذارید. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه روی مرغها بپاشید و با بیفتککوب آنها را کمی بکوبید تا نازک و راحتتر بپزند.
مرحله چهارم
یک کاسه مناسب بردارید و کره، پنیر و مخلوط اسفناج تفت داده شده را با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شود. مقداری از این مخلوط را روی تکههای مرغ بریزید و آنها را رول کنید. سپس با خلال دندان به هم ببندید.
مرحله پنجم
در این مرحله، مرغها را درون تخممرغ غلتانده و به طور کامل آغشته کنید. سپس آنها را در ظرفی که آرد سوخاری دارد قرار دهید و کاملاً بپوشانید. حالا آنها را در یک ظرف بگذارید و به مدت ۱ ساعت استراحت دهید.
مرحله ششم
بعد از این که استراحت کردند، خلال دندانها را درآورده و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. حالا مرغها را در سینی فر قرار دهید و سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.