آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک آلبالو پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک آلبالو پنیری

کیک آلبالو پنیری یک کیک ساده و خوشمزه است که روی آن با پنیر و آلبالو پوشش داده شده است. این کیک را می‌توان در وعده عصرانه یا در کافی‌شاپ‌ها سرو کرد. به دلیل وجود لایه‌ای از پنیر و آلبالو، نیازی به تزیین خاصی ندارد و طعم آن، ترکیبی از ترشی و شیرینی است که بسیار دلچسب است. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این کیک خوش‌طعم، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک آلبالو پنیری
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن دو سوم لیوان
شکر پرچرب دو سوم لیوان
وانیل ۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
آلبالو ۲۰۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم

آموزش کیک آلبالو پنیری

مرحله اول

برای درست کردن کیک آلبالویی خوشمزه با طعم پنیر، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید. وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود. سپس شیر و روغن را اضافه کرده و باز هم هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

مرحله دوم

بکینگ پودر و آرد را با هم الک کرده و در سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس آلبالو و شکر را در یک قابلمه لایه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر آب و غلیظ شود.

مرحله سوم

در یک کاسه، پنیر خامه‌ای و آلبالوی غلیظ شده را با هم مخلوط کنید. قالب کیک را چرب کرده و مایه کیک را داخل آن بریزید. سپس مخلوط پنیر و آلبالو را روی کیک بریزید و آن را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید.

مرحله چهارم

به کیک حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه فرصت دهید تا خوب بپزد. طعم این کیک به خاطر آلبالو و پنیر ترکیبی از شور و ترشی و شیرینی است که بسیار خوب و خوشایند است. وقتی کیک پخته شد، آن را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و می‌توانید آن را سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا