آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک ارل گری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک ارل گری

کیک ارل گری یک کیک خوشمزه و ساده است که با طعم خاص چای ارل گری درست می‌شود. این کیک معمولاً به عنوان عصرانه یا دسر در کافی شاپ‌ها سرو می‌شود. عطر فوق‌العاده چای ارل گری باعث می‌شود که این کیک بسیار خوشایند باشد. شما می‌توانید این کیک را با شکلات ذوب شده یا باترمیلک تزیین کنید. این کیک را در کنار چای بیاورید و از عطر و طعم آن لذت ببرید. این کیک خوشمزه می‌تواند جایگزینی برای کیک‌های تکراری در میان وعده یا عصرانه باشد. برای یادگیری نحوه تهیه این کیک با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک ارل گری
آرد قنادی ۱۶۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۵۰ گرم برای زرده
شکر ۱۰۰ گرم برای سفیده
روغن ۸۰ گرم
شیر داغ ۱۶۰ میلی لیتر
چای ارل گری ۱۵ گرم
وانیل ½ قاشق چایخوری

دستور پخت کیک ارل گری

مرحله اول

برای تهیه این کیک بهتر است از چای کیسه‌ای ارل گری استفاده کنید. اگر از چای بیرون کیسه‌ای استفاده می‌کنید، ابتدا چای را با دست پودر کنید. سپس یک قاشق غذاخوری چای را در شیر داغ بریزید و برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.

مرحله دوم

اگر از چای کیسه‌ای استفاده می‌کنید، کیسه را باز کنید و در شیر داغ بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. بعد، سفیده و زرده تخم مرغ را در دو کاسه جدا کنید. ۵۰ گرم شکر و وانیل را به زرده اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط کرمی و کشدار شود.

مرحله سوم

سپس شیر چای را صاف کرده و به زرده‌ها اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. مطمئن شوید که شیر ولرم باشد. روغن را به آرامی به زرده‌ها اضافه کنید و هم بزنید. آرد را با باقی‌مانده چای مخلوط کرده و در سه مرحله به زرده‌ها اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم

در یک کاسه تمیز، سفیده‌ها را همراه با باقی‌مانده شکر بزنید تا فرم بگیرند و از کاسه بیرون نریزند. سپس مقداری از سفیده را به مخلوط زرده‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد، مخلوط آرد و زرده را به سفیده‌ها اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا با استفاده از لیسک، مخلوط را در یک جهت هم بزنید تا پف سفیده‌ها از بین نرود. قالب کیک را با روغن مایع چرب کنید. سپس مایه کیک را درون قالب ریخته و دو بار به سطح قالب بزنید تا حباب‌ها خارج شوند.

مرحله ششم

قالب را در فر از پیش گرم شده به دمای ۱۴۰ درجه قرار دهید و به مدت ۶۰ دقیقه بپزید تا کیک آماده شود. بعد از پخت، قالب را به صورت وارونه بگذارید تا پف کیک حفظ شود. این کیک را می‌توانید با شکلات ذوب‌شده یا باترمیلک تزیین و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا