آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک اسفناج پنبه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک اسفناج پنبه ای

کیک اسفناج پنبه ای یکی از کیک‌های خوشمزه و معروف در سراسر دنیاست که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری دستور تهیه این کیک خوشمزه مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک اسفناج پنبه ای
تخم مرغ ۳ عدد
پودر شکر ۱ لیوان
روغن نصف لیوان
اسفناج ۱۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۲ لیوان

آموزش کیک اسفناج پنبه ای

مرحله اول

برای شروع تهیه کیک اسفناج پنبه ای، یک کاسه مناسب انتخاب می‌کنیم. سپس تخم مرغ‌ها را به همراه شکر درون آن می‌ریزیم و با همزن خوب مخلوط می‌کنیم تا ترکیب به رنگ کرم و خامه‌ای درآید.

مرحله دوم

در مرحله بعد، اسفناج را شسته و درون غذا ساز می‌ریزیم. به خوبی آن را خرد می‌کنیم. سپس اسفناج خرد شده و روغن را به مخلوط تخم مرغ‌ها اضافه کرده و با همزن یکی دو بار هم می‌زنیم تا مواد یکدست شود.

مرحله سوم

پس از آن، آرد را دو بار الک کرده و به همراه بکینگ پودر و وانیل به مخلوط درون کاسه اضافه می‌کنیم. با لیسک مواد را به خوبی هم می‌زنیم تا بافت ترکیب یکدست و بدون گلوله آرد باشد.

مرحله چهارم

حالا کف قالب را به وسیله کاغذ روغنی کاملاً می‌پوشانیم. سپس فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده تا گرم شود. بعد از آن مواد را به آرامی درون قالب می‌ریزیم.

مرحله پنجم

قالب را در فر گرم شده می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا کیک به خوبی بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان تست می‌کنیم تا مطمئن شویم پخته شده است. معمولاً کیک بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان نیاز دارد تا بپزد.

مرحله ششم

در نهایت، وقتی که کیک به طور کامل پخته شد، آن را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا خنک شود. سپس کیک را از قالب بیرون آورده و روی توری قرار می‌دهیم تا بیشتر خنک شود. بعد از آن می‌توانید آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا