مواد لازم و آموزش کیک اسفنجی با روکش گیلاس خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک اسفنجی با روکش گیلاس
کیک اسفنجی با روکش گیلاس، یک نوع کیک خوشمزه و سه لایه است. لایه اول آن کیک اسفنجی است. لایه دوم یک کرم سفید خوش طعم دارد که به همراه کیک پخته میشود. لایه سوم شامل سس گیلاس است که به شکل ژله روی کرم قرار میگیرد. این کیک نیازی به تزیین خاصی ندارد و بسیار خوشمزه و شیک است. تهیه آن هم ساده است و میتوان آن را به عنوان عصرانه کنار چای یا قهوه سرو کرد. این کیک یکی از انواع کیکهایی است که میتواند به منوی کافیشاپها اضافه شود. برای دیدن آموزش مرحله به مرحله تهیه این کیک خوشمزه، ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.
مواد لازم کیک اسفنجی با روکش گیلاس | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ لیوان کمتر از یک سانت |
روغن مایع | ۱ لیوان |
آرد | ۲ لیوان |
وانیل شکری | ۲ پاکت معادل ۵ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری سر پر |
مواد لازم برای کرم سفید | |
نشاسته ذرت یا گندم | ۷۵ گرم |
شیر | ۷۵۰ میلی لیتر یا ۳ لیوان |
شکر | ۱۵۰ گرم معادل یک لیوان کمتر از یک سانت |
خامه ترش یا پنیر خامهای یا پنیر لبنه | ۶۰۰ گرم |
وانیل شکری | ۱ پاکت معادل ۵ گرم |
کمپوت گیلاس | ۱ شیشه بزرگ معادل ۱ کاسه پر گیلاس یا آلبالو |
مواد لازم برای سس گیلاس | |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
آب گیلاس یا آب کنسرو | ۵۰۰ میلی لیتر |
پوشش ژله ای (tortenguss) | ۲ پاکت یا ۲ قاشق غذا خوری سر صاف نشاسته ذرت |
آموزش کیک اسفنجی با روکش گیلاس
مرحله اول
برای درست کردن کیک اسفنجی خوشمزه با روکش گیلاس، ابتدا کرم سفید را آماده میکنیم. برای این کار یک قابلمه برداشته و شیر، شکر، نشاسته یا پودینگ بدون شکر و وانیل را داخل آن میریزیم. سپس با همزن دستی مخلوط میکنیم و روی گرما ملایم میگذاریم.
مرحله دوم
در حالی که روی حرارت هستیم، به طور مداوم هم میزنیم تا مواد غلیظ شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و روی آن سلفون میکشیم. مهم است که سلفون کاملاً با سطح کرم تماس داشته باشد تا از خشک شدن روی آن جلوگیری کند. کرم را کنار میگذاریم تا خنک شود.
آموزش کیک اسفنجی با روکش گیلاس
حالا به تهیه مواد کیک میپردازیم. یک کاسه بزرگ برداشته و تخم مرغ، شکر و وانیل را درون آن میریزیم و خوب هم میزنیم تا رنگ مخلوط روشن شود. سپس روغن را اضافه کرده و کمی دیگر هم میزنیم.
مرحله چهارم
آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. یک قالب را چرب کرده و مواد را کمی گودی درون آن میریزیم و سپس در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا ۱۵ دقیقه بپزد. وقتی کیک پخته شد، آن را از فر خارج میکنیم ولی فر را خاموش نمیکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، به کرم خنک شده خامه ترش یا پنیر لبنه اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم تا ترکیب یکدستی به دست بیاید. سپس این کرم را به طور یکنواخت روی کیک میریزیم و روی آن را صاف میکنیم.
آموزش کیک اسفنجی با روکش گیلاس
حالا آلبالو یا گیلاسهایی که آب آنها گرفته شده است را روی کرم میچینیم و کیک را ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم تا بپزد. سپس کیک را از فر خارج کرده و یک قابلمه برداشته، آب گیلاس یا آلبالو و شکر را درون آن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله هفت
در این مرحله، نشاسته یا پودر پوششی ژله را به مواد اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا بپزد. سپس این مخلوط را روی تمام سطح کیک میریزیم و آن را به مدت یک روز یا حداقل چند ساعت در یخچال میگذاریم تا سفت شود. بعد از اینکه از یخچال خارج کردیم، کیک را سرو میکنیم.