مواد لازم و آموزش کیک اسپرسو خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک اسپرسو
کیک اسپرسو یکی از کیکهای خوشمزه و پرطرفدار بینالمللی است که برای دوستداران قهوه خیلی مناسب است. اگر میخواهید مراحل کامل و آسان تهیه کیک اسپرسو را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک اسپرسو | |
تخم مرغ کوچک | ۵ عدد |
شکر | ۱ و نیم پیمانه |
قهوه اسپرسو | ۱ فنجان |
شیر ولرم | ۱۸۰ میلیلیتر |
روغن مایع | ۲۱۰ میلیلیتر |
آرد | ۴۳۰ گرم |
پودر کاکائو | ⅓ پیمانه |
بکینگ پودر | ۳ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
مواد لازم سس قهوه | |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
شکلات تختهای | ۱ فنجان |
پودر قهوه | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش کیک اسپرسو
مرحله اول
برای درست کردن کیک اسپرسو خوشمزه، ابتدا سس قهوه را آماده میکنیم. برای این کار خامه صبحانه را در یک قابلمه مناسب میریزیم و سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا خامه کمکم ذوب شود.
مرحله دوم
در…
“““html
در این مرحله، شکلات تختهای را با چاقو به قطعات ریز و نگینی خرد میکنیم و سپس آن را به همراه پودر قهوه به خامه اضافه میکنیم. سپس همه مواد را مخلوط میکنیم تا شکلات خوب ذوب شود و با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا سس قهوه را به آرامی هم میزنیم تا غلیظ شود. پس از غلیظ شدن، سس قهوه را از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدهیم یک کمی خنک شود. سپس به سراغ درست کردن کیک اسپرسو میرویم.
مرحله چهارم
در این مرحله، قهوه اسپرسو را درست میکنیم. سپس تخممرغها را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه مناسب میریزیم. با همزن برقی و با سرعت بالا به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا مخلوط روشن و کشدار شود.
مرحله پنجم
حالا قهوه اسپرسو و روغن مایع را به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم و به مدت ۱ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس آرد، بکینگپودر و نمک را در یک کاسه جداگانه ریخته و با هم مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، مخلوط آرد و بکینگپودر را در الک میریزیم و سه بار الک میکنیم. سپس به آرامی و در سه مرحله این مخلوط را به مخلوط تخممرغها اضافه میکنیم و با لیسک به آرامی به یک سمت هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله هفتم
حالا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و اجازه میدهیم به طور کامل گرم شود. سپس کف قالب مورد نظر را با کمی روغن مایع چرب میکنیم و مایه کیک را درون آن میریزیم.
مرحله هشتم
در این مرحله، قالب کیک را چند بار محکم روی میز میکوبیم تا حبابها و هوای اضافی از بین بروند. سپس قالب را به وسط فر میگذاریم و اجازه میدهیم که کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
مرحله نهم
پس از این مدت، کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست میکنیم. یک سیخ چوبی را در وسط کیک وارد میکنیم و سپس بیرون میکشیم. اگر هیچ مایع کیک به آن نچسبیده باشد، کیک خوب پخته است.
مرحله دهم
در نهایت، کیک را از فر بیرون میآوریم و اجازه میدهیم کاملاً خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و سس قهوه را به آرامی روی کیک میریزیم. حالا کیک را در ظرف مورد نظر میگذاریم و سرو میکنیم. نوش جان!