آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک انگور یخچالی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک انگور یخچالی

کیک انگور یخچالی یکی از کیک های ساده و خوشمزه است که به راحتی می توان بدون استفاده از فر تهیه کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این کیک خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک انگور یخچالی
نشاسته ۵ قاشق غذاخوری
شیر ۴ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر ۱۲ قاشق غذاخوری
ژله انگور ۱ بسته
بیسکوئیت پتی بور ۲ بسته
انگور بی دانه به مقدار کافی

آموزش کیک انگور یخچالی

مرحله اول

برای شروع، شیر را با شکر و نشاسته در یک قابلمه می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و به طور مرتب هم می‌زنیم تا مواد غلیظ شوند.

مرحله دوم

وقتی که مواد به غلظت فرنی رسیدند، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم. حالا یک قالب مناسب انتخاب می‌کنیم و داخل آن را با یک لایه کیسه فریزر می‌پوشانیم. سپس یک لایه بیسکوئیت در کف قالب می‌چینیم.

مرحله سوم

در این مرحله، کمی از پودینگ شیر را روی بیسکوئیت‌ها می‌ریزیم و با استفاده از پالت آن را به شکل یکنواخت پخش می‌کنیم. این کار را تا زمانی که همه مواد تمام شود، به صورت لایه‌ای ادامه می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا دانه‌های انگور را به آرامی روی مواد می‌چینیم و قالب را در یخچال قرار می‌دهیم. سپس ژله انگور را با یک لیوان آب جوش در یک کاسه مناسب می‌ریزیم، بعد آن را روی بخار آب می‌گذاریم و هم می‌زنیم تا ژله کاملاً حل شود.

مرحله پنجم

پس از ۲۰ دقیقه، کیک را از یخچال خارج کرده و یک سوم از ژله را روی آن می‌ریزیم. سپس قالب را دوباره به یخچال برمی‌گردانیم تا ژله سفت شود. بعد از اینکه ژله سفت شد، یک سوم دیگر از ژله را روی کیک می‌ریزیم.

مرحله ششم

وقتی که تمام ژله را روی کیک ریختیم، آن را به یخچال می‌گذاریم تا ژله کامل ببندد. در نهایت، کیک را از یخچال بیرون می‌آوریم و با استفاده از کیسه فریزر آن را از قالب خارج کرده و برش می‌زنیم تا سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا