آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک اوریو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک اوریو

کیک اوریو یکی از کیک‌های خوشمزه و معروف در دنیا است که با بیسکوئیت اوریو درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این کیک خوشمزه در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک اوریو
آرد ۱۵۰ گرم
روغن مایع داغ ۸۰ گرم
شیر ۱۲۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر ۱۴۵ گرم
نمک نوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری
خامه صبحانه ۱۵ گرم
بیسکوئیت اوریو ۵۵ گرم

آموزش کیک اوریو

مرحله اول

برای شروع تهیه کیک اوریو، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. بعد از آن، زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا می‌کنیم. سپس آرد را در یک کاسه مناسب الک کرده و بعد روغن داغ را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد و روغن را با همزن خوب هم می‌زنیم تا مخلوطی یکدست به دست بیاید. سپس شیر که در دمای محیط قرار داشته را اضافه کرده و کمی دیگر هم می‌زنیم تا ترکیب شوند. بعد از آن، زرده‌ها، نصف شکر و وانیل را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

این مخلوط را به خوبی هم زده تا یکدست شود و سپس آن را کنار می‌گذاریم. حالا سفیده‌های تخم‌مرغ را در یک کاسه دیگر ریخته و با همزن با دور تند هم می‌زنیم تا فرم بگیرد. بعد از آن، باقی‌مانده شکر، نمک و کرم تارتار را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

سفیده تخم‌مرغ را دوباره با دور تند همزن هم می‌زنیم تا حالتی خامه‌ای پیدا کند. سپس سفیده تخم‌مرغ را در سه مرحله به مخلوط زرده تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و به آرامی با لیسک هم می‌زنیم تا مواد کاملا ترکیب شوند.

مرحله پنجم

بعد از آماده شدن مایه کیک، آن را به دو قسمت تقسیم کرده و به یکی از قسمت‌ها خامه صبحانه، کرم بیسکوئیت اوریو و پودر کاکائو را اضافه می‌کنیم و آرام مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله ششم

به قسمت دیگر بیسکوئیت‌های اوریو بدون کرم و خرد شده را اضافه می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم تا ترکیب شوند. سپس قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و یک سوم از مایه کیک کاکائویی را درون قالب می‌ریزیم.

مرحله

“`

مرحله هفتم

در این مرحله، قالب کیک را داخل فر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم مایه کیک به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد. بعد از این زمان، قالب را از فر در می‌آوریم و یک سوم مایه کیک که با بیسکوئیت اوریو مخلوط شده را روی لایه شکلاتی می‌ریزیم.

مرحله هشتم

حالا با پشت قاشق سطح مایه کیک را صاف می‌کنیم و دوباره آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه به فر برمی‌گردانیم تا لایه جدید هم بپزد. این روند را ادامه می‌دهیم به این شکل که هر بار یک لایه اضافه می‌کنیم و به فر می‌گذاریم تا بپزد و سپس لایه بعدی را می‌ریزیم.

مرحله نهم

در نهایت کیک ما باید ۶ لایه داشته باشد. بعد از اینکه کیک پخته شد، آن را از فر خارج می‌کنیم و با یک چاقو لبه‌های کیک را آزاد می‌کنیم. سپس کیک را روی یک توری فلزی می‌گذاریم تا خنک شود. وقتی کیک خنک شد، کاغذ روغنی را جدا کرده و کیک را برش می‌زنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کیک اوریو خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا