مواد لازم و آموزش کیک باقلوا خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک باقلوا
باقلوا یک شیرینی خوشمزه و لایهای است که بسیاری از افراد آن را دوست دارند. کیک باقلوا یک گزینه زیبا و شیرین است که نیازی به تزیین خاصی ندارد و به راحتی میتوان آن را تهیه و سرو کرد. این کیک مناسب کافی شاپها است و همچنین در مهمانیها میتوان به عنوان دسر استفاده کرد و در کنار چای یا قهوه سرو نمود. برای یادگیری طرز تهیه این کیک خوشمزه به طور مرحله به مرحله، در ادامه متن با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک باقلوا | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۲ لیوان |
روغن مایع | سه چهارم لیوان |
شکر | نصف لیوان |
پودر نارگیل | نصف لیوان |
ماست | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا | ۲ ورق |
گردو پودر شده | به مقدار لازم |
مواد لازم برای شربت | |
آب | ۱ لیوان |
شکر | ۲ لیوان |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | ۱ قاشق چایخوری یا دو برش لیمو ترش |
آموزش کیک باقلوا
مرحله اول
برای شروع تهیه کیک باقلوا، ابتدا شربت را آماده میکنیم. برای این کار یک قابلمه بردارید و شکر و آب را در آن بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر به آرامی حل شود.
“““html
حل شود و شروع به جوشیدن کند.
مرحله دوم
سپس گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و منتظر میمانیم تا حدود ۵ دقیقه آرام بجوشد. بعد از آن آبلیمو را اضافه کرده و آن را از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم تا خنک شود. حالا تخممرغ، وانیل و شکر را درون یک کاسه میریزیم.
آموزش کیک باقلوا
سپس با همزن همه مواد را به خوبی هم میزنیم تا رنگشان کرم مانند و حالت کشدار پیدا کند. حالا ماست و روغن را اضافه میکنیم. توجه داشته باشید که ماست نباید خیلی شل باشد. دوباره با همزن این مواد را میزنیم تا کاملاً یکدست شوند. بعد از آن همزن را کنار میگذاریم و پودر نارگیل را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
سپس با لیسک، مواد را مخلوط کرده و آرد و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا مخلوط یکدست و یکنواخت شود. مایه این کیک نسبت به کیکهای دیگر کمی غلیظتر است. کف یک قالب را چرب میکنیم و کاغذ روغنی را در آن قرار میدهیم.
مرحله پنجم
مایه کیک را به آرامی درون قالب میریزیم. سپس خمیر یوفکا را روی آن میگذاریم. روی آن را چرب کرده و لایه دوم را قرار میدهیم. دوباره روی لایه دوم را چرب کرده و پودر گردو روی آن میریزیم، سپس خمیر را تا میکنیم و از وسط برش میزنیم.
آموزش کیک باقلوا
حالا آن را رول میکنیم. روی مایه کیک را با لیسک صاف میکنیم و رولها را روی آن میچینیم. قسمتهای خالی را با خمیر یوفکا پر میکنیم. سپس کیک را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا بپزد.
مرحله هفتم
و خمیرهای باقلوا به طور کامل طلایی و خوشرنگ شود. این پروسه تقریباً ۴۰ تا ۶۰ دقیقه طول میکشد. هنگامی که کیک پخت، آن را از فر خارج میکنیم و روی آن را بلافاصله شربت خنک میریزیم و اجازه میدهیم شربت به داخل باقلوا نفوذ کند.