آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک بالش پادشاه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک بالش پادشاه

کیک بالش پادشاه یک کیک بسیار ساده و در عین حال خوشمزه است. پایه این کیک که از یک کیک وانیلی تهیه می‌شود، خیلی راحت در فر درست می‌شود. سپس روی کیک شربتی درست می‌کنیم که به آرامی روی آن می‌ریزیم. برای پر کردن کیک هم از خامه فرم گرفته یا کرم شانتی استفاده می‌شود. این کیک یک نوع کیک شربتی یا مرطوب حساب می‌شود و برخلاف کیک‌های دیگر، طعمی خاص و متفاوت دارد. می‌توانید این کیک را به عنوان عصرانه یا دسر در مهمانی‌ها تهیه کنید. همچنین می‌توان آن را به عنوان کیک کافی شاپی درست کرد. برای دیدن آموزش کامل کیک بالش پادشاه، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک بالش پادشاه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان دو انگشت کمتر
آرد یک و نیم لیوان
آب گرم یک چهارم لیوان
بکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری
وانیل کمی
مواد لازم برای شربت
شکر دو و نیم لیوان
آب سه و نیم لیوان
مواد لازم برای فیلینگ
کرم شانتی ۱ پاکت معادل ۷۵ گرم پودر خامه
شیر سرد ۱ لیوان

آموزش کیک بالش پادشاه

مرحله اول

ابتدا می‌خواهیم شربت را درست کنیم. برای این کار یک قابلمه برمی‌داریم و شکر و آب را داخل آن می‌ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش بیاید. پس از پنج دقیقه که جوشید، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم تا سرد شود.

مرحله دوم

در این مرحله دو کاسه مناسب برمی‌داریم. سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کرده و هر کدام را در یک کاسه مجزا می‌گذاریم. سپس سفیده تخم‌مرغ را با کمی نمک مخلوط کرده و با همزن به خوبی هم می‌زنیم تا کف کند و حجیم شود.

مرحله سوم

در این مرحله، به زرده‌های تخم‌مرغ شکر اضافه کرده و با همزن هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شوند. بعد از آن، آب گرم را هم به مواد اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا مایه حالت کرمی بگیرد. سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را به مواد زرده اضافه می‌کنیم و به آرامی مخلوط می‌کنیم.

“`

زرده تخم‌مرغ‌ها را به تدریج اضافه کرده و با کاردک به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به آرامی به مایه کیک اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. با حرکات دورانی هم بزنید تا حجم کیک پایین نیاید. یک قالب به ابعاد ۲۴ در ۲۶ سانتی‌متر را برداشته و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله پنجم

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. مایه کیک را به آرامی به داخل قالب می‌ریزیم و قالب را حدود ۳۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان پخت کیک را بررسی می‌کنیم.

مرحله ششم

وقتی کیک به خوبی پخته شد، آن را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و به دو نیم تقسیم می‌کنیم. کرم شانتی یا پودر خامه را با یک لیوان شیر سرد درون یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله هفتم

سپس با همزن برقی آنقدر هم می‌زنیم تا مانند خامه خوشمزه و فرم گرفته شود. به یاد داشته باشید که به جای کرم شانتی و شیر، می‌توانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید. وقتی کیک به خوبی سرد شد، شربت را بر روی تمامی قسمت‌های کیک می‌ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله خامه را روی یکی از نصف‌های کیک می‌مالیم. سپس نصف دیگر را روی آن قرار می‌دهیم و شربت باقی‌مانده را به طور یکنواخت بر روی کیک بالایی می‌ریزیم. در نهایت با خامه فرم‌گرفته روی کیک را تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کیک بالش پادشاه خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا