مواد لازم و آموزش کیک با رویه بادام خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک با رویه بادام
کیک با رویه بادام یکی از کیکهای خوشمزه و محبوب است که با روشهای مختلف درست میشود. برای یادگیری شیوه کامل و مرحله به مرحله درست کردن این کیک خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک با رویه بادام |
|
آرد | ۱۵۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۷۵ گرم |
پودر قند | ۱۲۵ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | ⅛ قاشق چایخوری |
خامه صبحانه | ۳ قاشق سوپخوری |
مواد لازم رویه کیک |
|
عسل | ۸۰ گرم |
شکر | ۸۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
خلال بادام | ۱۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲ قاشق سوپخوری |
آموزش کیک با رویه بادام
مرحله اول
برای تهیه کیک با رویه بادام خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید تا کاملاً گرم شود. سپس کره را روی بخار کتری ذوب کنید.
مرحله دوم
حالا تخممرغها، وانیل و خامه صبحانه را در یک ظرف مناسب بریزید. سپس پودر قند را در ظرف الک کنید. بعد از آن، مواد داخل ظرف را خوب مخلوط کنید.
“`
را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا تخممرغها روشن و یکدست شوند.
مرحله سوم
سپس کره ذوبشده را به مخلوط اضافه میکنیم و فقط تا زمانی که ترکیب شوند هم میزنیم. بعد آرد و بیکینگپودر را درون الک میریزم و سه بار الک میکنیم. حالا به آرامی مواد خشک را به کاسه اضافه کرده و با دور کند همزن به هم میزنیم.
مرحله چهارم
وقتی که مایه کیک یکدست شد و گلولههای آرد ناپدید شدند، هم زدن را متوقف میکنیم. سپس قالب مورد نظر را با کمی روغن مایع چرب کرده و آرد میپاشیم. حالا مخلوط کیک را درون قالب میریزیم.
مرحله پنجم
قالب را در طبقه وسط فر گذاشته و اجازه میدهیم کیک به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. در این میان، لایه روی کیک را که شامل کره و خلال بادام است آماده میکنیم و آنها را در یک قابلمه مناسب میریزیم.
مرحله ششم
سپس خامه صبحانه را به همراه شکر و عسل به قابلمه اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم میگذاریم. خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست و ذوب شوند. سپس قابلمه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله هفتم
بعد از ۳۰ دقیقه، قالب را از فر خارج کرده و مایه رویه را روی کیک میریزیم و با لیسک به خوبی پخش میکنیم. سپس قالب را دوباره به فر برمیگردانیم و اجازه میدهیم کیک برای ۳۰ دقیقه دیگر بپزد.
مرحله هشتم
پس از پایان این زمان، قالب را از فر خارج میکنیم و میگذاریم کیک کاملا خنک شود. وقتی کیک سرد شد، آن را از قالب جدا کرده و به اندازههای دلخواه برش میزنیم. سپس کیک را به همراه چای سرو میکنیم. نوش جان.