آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک با رویه بادام خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک با رویه بادام

کیک با رویه بادام یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب است که با روش‌های مختلف درست می‌شود. برای یادگیری شیوه کامل و مرحله به مرحله درست کردن این کیک خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک با رویه بادام
آرد ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
کره ۷۵ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ⅛ قاشق چایخوری
خامه صبحانه ۳ قاشق سوپخوری
مواد لازم رویه کیک
عسل ۸۰ گرم
شکر ۸۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
خلال بادام ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲ قاشق سوپخوری

آموزش کیک با رویه بادام

مرحله اول

برای تهیه کیک با رویه بادام خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و بگذارید تا کاملاً گرم شود. سپس کره را روی بخار کتری ذوب کنید.

مرحله دوم

حالا تخم‌مرغ‌ها، وانیل و خامه صبحانه را در یک ظرف مناسب بریزید. سپس پودر قند را در ظرف الک کنید. بعد از آن، مواد داخل ظرف را خوب مخلوط کنید.

“`

را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها روشن و یکدست شوند.

مرحله سوم

سپس کره ذوب‌شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و فقط تا زمانی که ترکیب شوند هم می‌زنیم. بعد آرد و بیکینگ‌پودر را درون الک می‌ریزم و سه بار الک می‌کنیم. حالا به آرامی مواد خشک را به کاسه اضافه کرده و با دور کند همزن به هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

وقتی که مایه کیک یکدست شد و گلوله‌های آرد ناپدید شدند، هم زدن را متوقف می‌کنیم. سپس قالب مورد نظر را با کمی روغن مایع چرب کرده و آرد می‌پاشیم. حالا مخلوط کیک را درون قالب می‌ریزیم.

مرحله پنجم

قالب را در طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. در این میان، لایه روی کیک را که شامل کره و خلال بادام است آماده می‌کنیم و آنها را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم.

مرحله ششم

سپس خامه صبحانه را به همراه شکر و عسل به قابلمه اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم می‌گذاریم. خوب هم می‌زنیم تا مواد کاملا یکدست و ذوب شوند. سپس قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله هفتم

بعد از ۳۰ دقیقه، قالب را از فر خارج کرده و مایه رویه را روی کیک می‌ریزیم و با لیسک به خوبی پخش می‌کنیم. سپس قالب را دوباره به فر برمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم کیک برای ۳۰ دقیقه دیگر بپزد.

مرحله هشتم

پس از پایان این زمان، قالب را از فر خارج می‌کنیم و می‌گذاریم کیک کاملا خنک شود. وقتی کیک سرد شد، آن را از قالب جدا کرده و به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم. سپس کیک را به همراه چای سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا