آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک بدون آرد خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک بدون آرد

کیک بدون آرد یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و ساده است که به جای آرد از بیسکوئیت پودر شده استفاده می‌شود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه این کیک خوشمزه، همراه با سایت رضیم باشید.

مواد لازم کیک بدون آرد
بیسکویت ساقه طلایی ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ⅓ پیمانه

آموزش کیک بدون آرد

مرحله اول

برای درست کردن کیک بدون آرد، ابتدا بیسکویت ساقه طلایی را در یک کاسه مناسب خرد کرده تا به شکل پودر درآید. سپس شیر را به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

مرحله دوم

حالا نیمی از وانیل و بکینگ پودر را به مخلوط بیسکویت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس درب کاسه را بپوشانید و در کاسه دیگری تخم‌مرغ‌ها را بشکنید.

مرحله سوم

در این مرحله، باقی‌مانده وانیل و شکر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۷ دقیقه با دور تند هم بزنید تا مخلوط حجیم و کشدار شود. سپس به آرامی مخلوط بیسکویت را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا با استفاده از یک لیسک، مایه کیک را به آرامی به یک سمت هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و بگذارید کاملاً گرم شود.

مرحله پنجم

یک قالب مناسب انتخاب کنید و آن را با کره یا روغن چرب نمایید و کمی آرد روی کف قالب بپاشید. سپس قالب را برگردانید تا آرد اضافی خارج شود. نیمی از مایه کیک را در قالب بریزید.

مرحله ششم

چند بیسکویت را خرد کرده و روی مایه کیک بریزید و بقیه مایه کیک را روی آن اضافه کنید. سپس قالب را چند بار به آرامی روی سطح کار بزنید تا هوای اضافی خارج شود.

مرحله هفتم

قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. بعد از این زمان می‌توانید با خلال دندان یا سیخ چوبی، پختن کیک را چک کنید.

مرحله هشتم

زمانی که کیک کاملاً پخته بود، آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. بعد از خنک شدن، کیک را در ظرف دلخواه قرار دهید و به همراه چای یا قهوه سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا