آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک براونی کتویی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش تهیه کیک براونی کتویی

براونی کتویی یک نوع کیک شکلاتی است که در قالب مستطیلی پخته می‌شود و به صورت مربع برش می‌خورد و به عنوان شیرینی سرو می‌شود. این براونی دارای بافت نرم و یکدستی است و می‌توانید آن را با خامه قنادی تزیین کنید. این شیرینی از شیرین کننده‌های غیر از شکر تهیه می‌شود که برای افراد دیابتی و کسانی که رژیم غذایی خاصی دارند، مناسب است. برای یادگیری طرز تهیه براونی کتویی، تا انتها با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک براونی کتویی
تخم مرغ ۵ عدد
پودر پروتئین وی دو اسکوپ
شیرین کننده مجاز (زایلیتول) ۵ قاشق
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پنیر خامه‌ای ۳ قاشق غذا خوری
کره آب شده ۳ قاشق غذا خوری

روش تهیه کیک براونی کتویی

مرحله اول

برای تهیه کیک براونی خوشمزه به روش کتویی، در ابتدا دو کاسه آماده کنید و زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید. سپس سفیده‌ها را با همزن بزنید تا خوب فرم بگیرد و وقتی کاسه را برمی‌گردانید، نریزد.

مرحله دوم

پس از اینکه سفیده‌ها خوب فرم گرفت، زرده‌ها را به همراه شیرین‌کننده، پنیر و کره مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شوند. سپس مخلوط زرده‌ها را به سفیده‌ها اضافه کنید. حالا، مواد خشک شامل پروتئین، پودر کاکائو و بکینگ پودر را به آن اضافه نمایید.

ادامه تهیه کیک براونی کتویی

به یاد داشته باشید که می‌توانید به جای پودر پروتئین وی، از آرد بادام یا آرد نارگیل هم استفاده کنید. مواد را به آرامی با قاشق یا لیسک هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود. حالا فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

مرحله چهارم

قالب مورد نظر را چرب کنید یا ته آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مواد را به آرامی درون قالب بریزید و آن را به مدت ۴۰ دقیقه در فر با همان دما قرار دهید تا پخته شود. بعد از آن، کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و برش بزنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا