مواد لازم و آموزش کیک برشی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک برشی
کیک برشی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه است که با طعم ها و مواد مختلف تهیه میشود. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و گام به گام کیک برشی را یاد بگیرید، ادامه مطلب را از سایت رضیم دنبال کنید.
مواد لازم کیک برشی | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ¾ پیمانه |
شیر | ½ پیمانه |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
آرد | ۱ و ¼ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
مواد لازم سس | |
شیر | ½ پیمانه |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل | به مقدار کافی |
آموزش کیک برشی
مرحله اول
برای تهیه کیک برشی خانگی، اول از همه تخم مرغها را با شکر، وانیل و پودر هل در یک کاسه مناسب بریزید. سپس با همزن برقی این مخلوط را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن و قوام آن کشدار شود.
مرحله دوم
در این مرحله، روغن مایع و شیر را یکی یکی به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با همزن دستی به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس یک کاسه مناسب برای ادامه کار انتخاب کنید.
“““html
مرحله سوم
حالا آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس این مخلوط را درون الک میریزیم و دو بار الک میکنیم. بعد، مخلوط آرد را دوباره روی مخلوط تخم مرغ الک میکنیم و این کار را در ۳ مرحله انجام میدهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، مواد کیک را با لیسک به آرامی و به یک سمت هم میزنیم تا بافت آن صاف و یکدست شود. بعد فر را روی دماي ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و میگذاریم که فر کاملاً گرم شود.
مرحله پنجم
حالا یک قالب مربعی مناسب انتخاب میکنیم و کف آن را با کمی روغن مایع چرب میکنیم. سپس مایه کیک را داخل قالب میریزیم و قالب را چند بار محکم روی میز میزنیم تا هوای اضافی از بین برود.
مرحله ششم
در این مرحله قالب را در مرکز فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد. در این حین، ما سس شکلات کیک را آماده میکنیم. برای این کار، شکر را در یک کاسه میریزیم.
مرحله هفتم
حالا پودر کاکائو و شکر را درون کاسه شیر میریزیم و با یک همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند و یکدست شوند. بعد از ۴۰ دقیقه، زمان تست کیک فرا رسیده است. با خلال دندان یا سیخ چوبی کیک را امتحان میکنیم.
مرحله هشتم
اگر کیک خوب پخته بود، آن را از فر خارج میکنیم و میگذاریم در دمای اتاق کامل خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج میکنیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم.
مرحله نهم
در آخر، کمی پودر نارگیل را در یک کاسه میریزیم و اطراف برشهای کیک را درون سس شکلات زده و سپس به سرعت در پودر نارگیل میزنیم تا پودر نارگیل به سس شکلات بچسبد. نوش جان!