آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک برگردان زردآلو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک برگردان زردآلو

این کیک به شیوه لایه‌ای درست می‌شود. در ابتدا، یک لایه از زردآلوهای تازه را در کف قالب قرار می‌دهیم و سپس روی آن کارامل می‌ریزیم. وقتی کیک را برمی‌گردانیم، زردآلوهای سرخ شده از زیر ظاهر می‌شوند و زیبایی کیک را دوچندان می‌کنند. این کیک نیازی به تزیین ندارد و می‌توان آن را به عنوان یک کیک کافی شاپی تهیه و سرو کرد. می‌توانیم این کیک را به عنوان میان وعده یا عصرانه در کنار چای و قهوه میل کنیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله کیک برگردان زردآلو، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک برگردان زردآلو
شکر ۱ پیمانه و سه چهارم پیمانه
آب یک سوم پیمانه
کره هم دمای محیط ۶ قاشق سوپ خوری معادل ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
خامه ترش یک سوم پیمانه (می‌توان ماست سفت را جایگزین کرد)
وانیل نصف قاشق چای خوری
آرد شیرینی ۱ پیمانه و ۲ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
زرد آلو به اندازه کافی برای چیدن کف ظرف

آموزش کیک برگردان زردآلو

مرحله اول

برای درست کردن کیک برگردان زردآلو، اول از همه، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. سپس، قالبی با قطر ۲۰ سانتی متر را با کره به خوبی چرب می‌کنیم؛ بهتر است از قالب کمربندی استفاده کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، زردآلوها را شسته و نصف می‌کنیم و هسته آنها را جدا می‌نماییم. سپس، تا جای ممکن، آنها را در کف قالب می‌چینیم. ۱ پیمانه شکر را با آب در یک قابلمه ترکیب کرده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به جوش بیاید. در این مرحله، شربت را نباید هم بزنیم.

مرحله سوم

به طور همزمان، گاهی قابلمه را کمی تکان می‌دهیم. حرارت را ادامه می‌دهیم تا شربت طلایی و کمی غلیظ شود. باید مراقب باشیم که شربت نسوزد. سپس، شربت آماده را روی زردآلوها می‌ریزیم.

مرحله چهارم

در یک کاسه مناسب، کره و مقدار باقی مانده شکر را می‌ریزیم و با همزن خوب می‌زنیم تا روشن و پفکی شود. سپس، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر کدام خوب مخلوط می‌کنیم. در صورت لزوم، دور ظرف را با لیسک به وسط ظرف برمی‌گردانیم.

“““html

مرحله پنجم

حالا به همزدن ادامه می‌دهیم. خامه ترش و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم و فقط به اندازه‌ای هم می‌زنیم که همه چیز با هم ترکیب شود. نباید بیش از حد هم بزنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، مخلوط کیک را به آرامی روی زردآلوها می‌ریزیم و سطح آن را با دقت صاف می‌کنیم. سپس کیک را در فر از قبل گرم شده قرار می‌دهیم و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا بپزد. برای این‌که مطمئن شویم کیک کاملاً پخته، می‌توانیم از یک سیخ چوبی استفاده کنیم.

مرحله هفتم

هنگامی که کیک پخته شد، آن را از فر بیرون می‌آوریم تا خنک شود. بعد از ۱۵ دقیقه، کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف دلخواه می‌گذاریم. می‌توانیم این کیک را گرم سرو کنیم. این کیک بسیار زیبا است و به تزیین خاصی نیاز ندارد.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا