آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک برگردان سیب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک برگردان سیب

کیک برگردان سیب یک نوع کیک خوشمزه و زیباست که می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد. اگر می‌خواهید به صورت کامل و مرحله به مرحله این کیک را یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک برگردان سیب
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شیر یا ماست شیرین ۷۵ سی سی
آرد سفید ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری سرپر
مواد لازم کف قالب
سیب ۴ عدد
کره ۲۰ گرم
شکر ۵ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل و دارچین به مقدار کافی

آموزش کیک برگردان سیب

مرحله اول

برای درست کردن کیک برگردان سیب خوشمزه، ابتدا سیب‌ها را بشویید. سپس هسته و پوست آن‌ها را بکنید و سیب‌ها را به شکل قایق برش دهید. حالا کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله دوم

در مرحله بعد، شکر و عسل را در یک تابه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. با تکان دادن تابه، به ذوب شدن شکر کمک کنید تا کارامل درست شود. توجه کنید که کارامل را با قاشق هم نزنید…

“““html

هم نزنید تا به آن نچسبد.

مرحله سوم

بعد از اینکه شکر کاملاً ذوب شد، کره را به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. سپس سریعا کارامل را داخل قالب می‌ریزیم و به طور یکنواخت در قالب پخش می‌کنیم. بعد، سیب‌های برش‌زده را به سرعت درون قالب می‌چینیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری پودر دارچین و پودر هل روی برش‌های سیب می‌پاشیم و به سراغ تهیه مایه کیک می‌رویم. برای این کار، ابتدا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود.

مرحله پنجم

سپس تخم‌مرغ‌ها را با شکر داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با همزن برقی به قدری هم می‌زنیم که سفید و کش‌دار شود. حالا کره را روی بخار کتری ذوب می‌کنیم و آن را به همراه شیر به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا مایه کیک را به اندازه‌ای هم می‌زنیم که مخلوط شود. سپس آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک می‌کنیم و به دو مرحله به کاسه اضافه می‌کنیم. با استفاده از لیسک به آرامی و به یک سمت هم می‌زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.

مرحله هفتم

سپس مایه کیک را روی برش‌های سیب می‌ریزیم و قالب را چند بار به شدت روی سطح کار می‌کوبیم تا هوا و حباب‌های اضافی بین مایه کیک خارج شود. حالا قالب را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بماند تا کاملاً پخته شود. بعد از این مدت، برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو می‌بریم و بیرون می‌آوریم.

مرحله نهم

اگر مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملاً پخته است. سپس قالب را از فر خارج می‌کنیم. در نهایت اجازه می‌دهیم کیک کاملاً خنک شود و آن را در ظرف مورد نظر برمی‌گردانیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کیک برگردان سیب خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا