آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک برگردان موز خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک برگردان موز

کیک برگردان موز یک نوع کیک خوشمزه و زیبا است که در کشورهای مختلف تهیه می‌شود. در این مطلب، برای یادگیری آسان‌تر نحوه تهیه این کیک خوشمزه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک برگردان موز
تخم مرغ ۲ عدد
پودر شکر ½ پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
ماست شیرین ۲ قاشق غذاخوری
شیر ½ پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
پودر نشاسته ذرت ¼ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
موز، گردو و پسته به مقدار کافی
شکر قهوه‌ای ۱ قاشق غذاخوری

آموزش کیک برگردان موز

مرحله اول

برای شروع تهیه کیک برگردان موز، پودر شکر، وانیل و تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و به مدت ۵ دقیقه با همزن خوب هم می‌زنیم تا مواد خوب مخلوط و رنگش روشن و حالت کشدار پیدا کند.

مرحله دوم

در این مرحله، کره، ماست و شیر (که همه باید هم‌دما باشند) را یکی‌یکی به کاسه اضافه می‌کنیم و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شوند. سپس آرد را با بکینگ پودر و نشاسته ذرت ترکیب می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا این مخلوط آرد، نشاسته و بکینگ پودر را یک‌بار الک می‌کنیم و سپس بر روی مخلوط مواد در کاسه الک می‌زنیم. اکنون با یک لیسک، مواد را از یک سمت مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست و منسجم شوند.

مرحله چهارم

مغز گردو و پسته را خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند. سپس فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود و قالب مورد نظر را با کمی کره یا روغن چرب می‌کنیم.

مرحله پنجم

شکر قهوه‌ای را به صورت یکنواخت در ته قالب می‌ریزیم. سپس موزها را به صورت حلقه‌های نازک برش می‌زنیم و با دقت روی شکر قهوه‌ای می‌چینیم. بعد از آن، مایه کیک را روی موزها می‌ریزیم و به آرامی پخش می‌کنیم.

مرحله ششم

قالب را به آرامی در فر که کاملاً گرم شده، قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد. بعد از اینکه کیک خوب پخت، آن را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم که خنک شود. بعد از سرد شدن، کیک را از قالب جدا می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا