مواد لازم و آموزش کیک بسبوسه کاروهات خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک بسبوسه کاروهات
کیک بسبوسه کاروهات یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که میتوان آنرا بهعنوان دسر سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله این کیک خوشمزه، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک بسبوسه کاروهات |
|
خامه پرچرب | ۲۵۰ میلیلیتر |
روغن مایع | ½ پیمانه |
شیرخشک | ۱ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
آرد سمولینا | ۱٫۵ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | برای تزیین |
مواد لازم برای شربت |
|
شکر | ½ پیمانه |
شیر عسلی | ½ پیمانه |
آموزش کیک بسبوسه کاروهات
مرحله اول
برای درست کردن کیک بسبوسه کاروهات خوشمزه، ابتدا فر را روشن میکنیم و دما را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود. حالا خامه پرچرب را به همراه روغن مایع، شیر خشک، شکر و شیر داخل یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
مواد داخل کاسه را با همزن دستی خوب هم میزنیم تا ترکیب شوند و یکدست بشوند. سپس آرد سمولینا و بیکینگ پودر را به کاسه اضافه میکنیم و با همزن به آرامی هم میزنیم.
مرحله سوم
وقتی مایه کیک کمی سفت شد، مقدار کمی آب به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید. حالا قالب مورد نظر را با مقداری کره ذوب شده چرب میکنیم و مایه کیک را داخل آن میریزیم.
مرحله چهارم
“`
حالا روی کیک را با خامه صبحانه تزئین میکنیم و قالب را در وسط فر قرار میدهیم تا کیک به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. در این زمان به درست کردن شربت میپردازیم.
مرحله پنجم
برای شربت، شکر و شیر عسلی را در یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد. بعد از این مدت، آن را از روی حرارت برمیداریم. بعد از ۱۵ دقیقه، گریل را روشن میکنیم تا روی کیک طلایی شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه روی کیک طلایی شد، قالب را از فر بیرون میآوریم و شربت را به آرامی روی کیک میریزیم. سپس اجازه میدهیم کیک کاملاً خنک شود. در نهایت، کیک را برش میزنیم و آن را با چای سرو میکنیم. نوش جان!