مواد لازم و آموزش کیک بونتی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک بونتی
کیک بونتی یک کیک دو لایه خوشمزه است. لایه اول آن یک کیک ساده شکلاتی است و لایه دوم از پودر نارگیل درست میشود. سپس روی کیک را با مایه گاناش که شکلاتی است، میپوشانیم. این کیک هم زیباست و هم طعم خوبی دارد. میتوانید آن را به عنوان دسر یا در عصرانه سرو کنید. همچنین میتوان آن را در منوی کافی شاپها قرار داد و با چای یا قهوه نوش جان کرد. شکلاتهای خرد شده داخل کیک، بافت خوبی به آن میدهند و پودر نارگیل در لایه رویی کیک، آن را مقوی و سالم میکند. برای دیدن کامل آموزش کیک بونتی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک بونتی | ||
تخم مرغ | ۳ عدد | |
شکر | ۲۰۰ گرم | |
آرد | ۱۹۰ گرم | |
پودر کاکائو | ۴۵ گرم | |
شیر | ۱۶۰ میلی لیتر | |
کره آب شده | ۸۰ گرم | |
شکلات خرد شده | ۵۰ گرم | |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری | |
مواد لایه نارگیلی | ||
پودر نارگیل | ۱۵۰ گرم | |
شکر | ۲۰۰ گرم | |
شیر | ۸۰ گرم | |
کره آب شده | ۱۳۰ گرم | |
نمک | ۱ پنس | |
مواد گاناش شکلاتی | ||
خامه صبحانه | ۲۵۰ میلی لیتر | |
شکلات خرد شده | ۲۰۰ گرم | |
پودر نارگیل | “““html | برای تزیین |
آموزش کیک بونتی
مرحله اول
برای درست کردن کیک بونتی خوشمزه، ابتدا فر را روشن کرده و دما را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود. یک قالب کمربندی را آماده کرده و کف آن را چرب میزنیم. سپس کاغذ روغنی بر روی آن قرار میدهیم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله یک کاسه برمیداریم و تخممرغها را به همراه شکر در آن ریخته و با همزن میزنیم تا رنگ مایه روشن شود. سپس کره را روی بخار کتری قرار میدهیم تا کاملاً ذوب شود. آرد و پودر کاکائو را با هم الک میکنیم.
مرحله سوم
سپس به آرامی مایه تخممرغی را با آرد و پودر کاکائو مخلوط میکنیم تا یکدست شود. این کار را با لیسک انجام میدهیم. بعد از آن، شیر و کره ذوبشده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا همه چیز کاملاً ترکیب و یکدست شود.
مرحله چهارم
حال شکلات خردشده و بکینگپودر را اضافه کرده و مواد را به آرامی داخل قالب کمربندی میریزیم. سپس قالب را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار میدهیم تا کیک بپزد. در این مدت که کیک در حال پخت است، لایه نارگیلی را تهیه میکنیم.
مرحله پنجم
برای تهیه لایه نارگیلی، یک کاسه برمیداریم و پودر نارگیل و شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم. کره را روی بخار کتری آب کرده و به همراه شیر به مواد نارگیلی اضافه میکنیم. کمی نمک نیز اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله ششم
وقتی کیک پخته شد، آن را از فر خارج میکنیم. سپس مواد نارگیلی را روی کیک میریزیم و به خوبی پخش میکنیم. بعد از آن، کیک را به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار میدهیم. بعد از ۱۰ دقیقه کیک را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کمی خنک شود.
مرحله هفتم
حالا کیک را به آرامی از قالب خارج میکنیم. در این مرحله باید گاناش را تهیه کنیم. خامه را در یک کاسه ریخته و روی بخار کتری گرم میکنیم. سپس شکلات خردشده را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا شکلات کاملاً آب شود.
مرحله هشتم
زمانی که مواد گاناش بهطور کامل آب شد و یکدست گردید، آن را از روی حرارت برمیداشتیم. گاناش را روی کیک میریزیم و کمی پودر نارگیل نیز روی آن میپاشیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا لایه گاناش بگیرد. سپس کیک را در ظرف مناسب سرو میکنیم.