آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک بیسکویتی شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک بیسکویتی شکلاتی

کیک بیسکویتی شکلاتی یکی از کیک‌های خوشمزه و بین‌المللی است که با دستورهای متفاوتی تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این کیک لذیذ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک بیسکویتی شکلاتی
شیر ۱ لیتر
آرد ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ بسته
کره یا مارگارین ۱ قاشق غذاخوری
شکلات صبحانه ۱ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
مواد لازم روی کیک
شکلات کاکائو شیری ۱ بسته

آموزش کیک بیسکویتی شکلاتی

مرحله اول

برای آماده‌کردن کیک بیسکویتی شکلاتی خوشمزه، در ابتدا شیر را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. سپس، آرد، نشاسته، و پودر کاکائو را در یک الک ریخته و روی شیر الک می‌کنیم. اکنون شکر را به شیر اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با شیر ترکیب شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مداوم هم می‌زنیم تا مایه پودینگ شکلاتی به غلظت مناسب برسد. وقتی پودینگ غلیظ شد، کره را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

اکنون شکلات تخته‌ای و وانیل را به مخلوط اضافه می‌کنیم، …
“““html

سپس به خوبی هم می‌زنیم تا شکلات و کره درون پودینگ ذوب شوند. بعد از آن قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم پودینگ شکلاتی کاملاً خنک شود.

مرحله چهارم

در این مرحله بیسکویت‌ها را به اندازه متوسط خرد کرده و سپس به قابلمه حاوی پودینگ می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. حالا کف قالبی که می‌خواهیم استفاده کنیم را با کیسه فریزر می‌پوشانیم.

مرحله پنجم

سپس مواد بیسکویتی را درون قالب می‌ریزیم و با لیسک به خوبی پخش و فشرده می‌کنیم. حالا قالب را برای ۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا کیک بیسکویتی کاملاً سفت شود، سپس آن را از یخچال خارج می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله کیک بیسکویتی را در ظرف مورد نظرمان برمی‌گردانیم، سپس شکلات کاکائو شیری را روی بخار کتری ذوب می‌کنیم تا کاملاً ذوب شود و پس از اینکه کمی خنک شد، به شکل یکنواخت روی کیک می‌ریزیم.

مرحله هفتم

حالا به دلخواه کمی پودر گردو روی کیک می‌پاشیم و آن را تزئین می‌کنیم. در پایان اجازه می‌دهیم کیک بیسکویتی به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند تا شکلات آب شده کمی سفت شود، سپس آن را سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا