مواد لازم و آموزش کیک تخته ای سه رنگ خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک تخته ای سه رنگ
کیک تخته ای سه رنگ یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که ظاهری شیک و لاکچری دارد. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام این کیک خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک تخته ای سه رنگ |
|
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ و ¼ پیمانه |
روغن مایع | ¾ پیمانه |
شیر | ۱ لیوان |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
پودر نسکافه | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش کیک تخته ای سه رنگ
مرحله اول
برای درست کردن کیک تخته ای سه رنگ خوشمزه، ابتدا تمام مواد یخچالی را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای محیط برسند. سپس فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله دوم
تخم مرغها را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ میریزیم و با همزن برقی به خوبی هم میزنیم تا مخلوط پف کند و حجم بگیرد. سپس شیر و روغن مایع را به تدریج به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله سوم
مخلوط تخم مرغ را با دور کند همزن به آرامی هم میزنیم تا یکدست شود. سپس آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و به آرامی به مخلوط اضافه میکنیم. سپس با یک لیسک، به آرامی مواد را به حالت دورانی هم میزنیم.
مرحله چهارم
وقتی که بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شد، هم زدن را متوقف میکنیم و مایه کیک را به سه قسمت مساوی تقسیم مینماییم. حالا پودر نسکافه و پودر کاکائو را به صورت جداگانه با کمی آب جوش مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
سپس پودر کاکائو را به یکی از قسمتهای مایه کیک و پودر نسکافه را به قسمت دیگر اضافه میکنیم و…
“““html
اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم یکی از قسمت های مایه کیک به صورت ساده باقی بماند. در ادامه یک قالب مستطیل شکل انتخاب می کنیم.
مرحله ششم
در ادامه، درون قالب را با کاغذ روغنی میپوشانیم. سپس مایه شکلاتی را درون آن میریزیم و با استفاده از لیسک، روی آن را کاملاً صاف میکنیم. حالا کمی پودر کاکائو روی مایه کیک الک کرده و مایه نسکافهای را روی آن میریزیم.
مرحله هفتم
بعد از صاف کردن مایه کیک نسکافهای، کمی پودر کاکائو الک کرده و مایه کیک ساده را اضافه میکنیم. سپس روی مایه ساده را با لیسک صاف کرده و قالب را در وسط فر قرار میدهیم.
مرحله هشتم
در این مرحله، اجازه میدهیم کیک به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بماند تا خوب پخته شود. بعد از این زمان، برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو میبریم و خارج میکنیم.
مرحله نهم
زمانی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبید، کیک کاملا پخته است. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کیک خنک شود. در نهایت، کیک را به اندازههای دلخواه برش زده و سرو میکنیم. نوش جان!