مواد لازم و آموزش کیک توت فرنگی کرمدار خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک توت فرنگی کرمدار
کیک توت فرنگی کرمدار یکی از کیکهای خوشمزه و محبوب است که با ترکیبات و روشهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری دستور پخت کامل و گام به گام کیک توت فرنگی کرمدار، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک توت فرنگی کرمدار |
|
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱۵۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
شیر | ۱۷۰ گرم |
روغن مایع | ۸۰ گرم |
آرد | ۲۲۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
توت فرنگی | ۱۰ عدد |
مواد لازم برای کرم وانیلی | |
شیر | ۲۵۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق سوپخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
“`مواد لازم برای مارمالاد توت فرنگی |
|
توت فرنگی | ۸ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آموزش کیک توت فرنگی کرمدار
مرحله اول
برای درست کردن کیک توت فرنگی کرمدار خوشمزه، اول باید کیک را آماده کنیم. برای این کار از ۳۰ دقیقه قبل، تمام مواد یخچالی را از یخچال بیرون میآوریم تا در دمای اتاق بمانند.
مرحله دوم
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. حالا تخممرغها را با شکر و وانیل داخل یک کاسه بزرگ میریزیم و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم میزنیم.
مرحله سوم
وقتی که مخلوط تخممرغ کرم رنگ و کشدار شد، روغن و شیر را به آن اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط میکنیم. سپس آرد و بکینگ پودر را الک میکنیم و ۳ بار الک میزنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط آرد را در دو مرحله به کاسه اضافه میکنیم و به آرامی با لیسک هم میزنیم تا مایه کیک یکدست شود. سپس قالب مورد نظر را با کره یا روغن جامد چرب میکنیم.
مرحله پنجم
مقداری آرد در قالب میپاشیم و قالب را برعکس میزنیم تا آرد اضافی بریزد. حالا مایه کیک را در قالب میریزیم و یک سیخ چوبی را در مایه کیک چرخش میدهیم تا حبابهای هوا خارج شوند.
مرحله ششم
قالب را در وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. در این حین به آمادهسازی کرم وانیلی میپردازیم و شیر را در یک قابلمه مناسب میریزیم.
مرحله هفتم
زرده تخممرغ را با نشاسته ذرت و شکر به شیر اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا نشاسته خوب بپزد.
مرحله هشتم
وقتی مخلوط شیر غلیظتر شد، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و وانیل را به آن اضافه کرده و هم میزنیم. اجازه میدهیم کرم وانیلی کمی ولرم شود و بعد از ۳۰ دقیقه، کیک را چک میکنیم.
مرحله نهم
یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در مرکز کیک فرو میبریم و بیرون میآوریم. اگر مایه کیک به آن نچسبیده بود، کیک آماده است. حالا کیک را از فر بیرون میآوریم و میگذاریم کاملاً خنک شود.
مرحله دهم
وقتی کیک خنک شد، آن را از قالب خارج کرده و در ظرف دیگر میگذاریم. حالا کرم وانیلی ولرم را روی کیک میریزیم، سطح آن را صاف کرده و کیک را به یخچال منتقل میکنیم تا کرم کامل بگیرد.
مرحله یازدهم
در این مرحله، ما مارمالاد توت فرنگی را آماده میکنیم. برای شروع، توت فرنگیها را به شکل ریز خرد کرده و با شکر، نشاسته ذرت و کمی آب در یک قابلمه مناسب میریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله دوازدهم
حالا اجازه میدهیم تا توت فرنگیها به خوبی نرم شوند. سپس با استفاده از یک گوشتکوب برقی، توت فرنگیهای نرم شده را به صورت پوره در میآوریم. بعد از این، اجازه میدهیم پوره توت فرنگی روی حرارت بماند تا غلیظ و کشدار شود.
مرحله سیزدهم
وقتی که مارمالاد توت فرنگی به غلظت مورد نظر رسید، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. سپس وانیل را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم و میگذاریم تا کاملا خنک شود. وقتی کرم وانیلی کاملا سفت شد، کیک را از یخچال در میآوریم.
مرحله چهاردهم
حالا توت فرنگیها را به دو قسمت تقسیم میکنیم و آنها را با فاصله روی کرم وانیلی قرار میدهیم. سپس مارمالاد توت فرنگی را در یک قیف یکبار مصرف میریزیم و به آرامی میان توت فرنگیها میپاشیم. نوش جان!