آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک تولد خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک تولد

کیک تولد یک کیک خوشمزه است که می‌تواند کاکائویی یا ساده باشد و با آبمیوه یا قهوه طعم‌دار می‌شود. برای تهیه این کیک، دو کیک یکسان درست می‌کنیم و آن‌ها را به صورت لایه‌ای با فیلینگ و خامه پر می‌کنیم و با میوه‌های تازه و گل تزیین می‌کنیم. می‌توانیم این کیک را با گاناش بپوشانیم و با فوندانت زیبا کنیم. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک تولد، به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم بپیوندید.

مواد لازم کیک تولد
آرد ۲۴۵ گرم
شکر ۴۰۰ گرم
پودر کاکائو ۷۵ گرم
جوش شیرین یک و نیم قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ ۲ عدد
شیر ۲۴۰ میلی‌لیتر
قهوه دم‌کرده یا آب ۲۴۰ میلی‌لیتر
روغن ۱۲۰ میلی‌لیتر
عصاره وانیل یا پودر وانیل یک و نیم قاشق چای‌خوری

آموزش کیک تولد

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه برای تولد، در ابتدا آرد، شکر، پودر کاکائو، جوش شیرین، بکینگ پودر و وانیل را در یک کاسه می‌ریزیم و آن‌ها را به خوبی مخلوط می‌کنیم. در یک ظرف دیگر، تخم‌مرغ‌ها را با همزن دستی می‌زنیم تا به خوبی ترکیب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، شیر و قهوه دم‌کرده یا آب را به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم. پس از آن، روغن را اضافه کرده و همه چیز را خوب هم می‌زنیم تا مخلوط یکدستی درست شود. حالا مواد آردی را به مخلوط اضافه کرده و با همزن دستی می‌زنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله سوم

سپس مایه کیک را به دو قالب کیک یکسان تقسیم می‌کنیم. فر را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود، سپس قالب‌های کیک را درون آن می‌گذاریم.

مرحله چهارم

چون لایه‌های کیک نازک هستند، حدود ۳۰ دقیقه برای پخت آن‌ها کافی است. وقتی که کیک‌ها آماده شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا خنک شوند. حالا یکی از لایه‌های کیک را روی سطح کار قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

“`

در این مرحله، روی کیک را با خامه فرم گرفته یا هر نوع کرم میوه‌ای که دوست داریم، می‌پوشانیم. می‌توانیم در داخل خامه فرم گرفته یا کرم میوه‌ای، به سلیقه خودمان موز خرد شده یا مغز گردوی خرد شده اضافه کنیم.

مرحله ششم

در اینجا، لایه بعدی کیک را روی خامه قرار می‌دهیم و کمی فشار می‌دهیم تا لایه‌های کیک به خامه بچسبند. حالا می‌توانیم برای فیلینگ کیک از خامه فرم گرفته یا خامه شکلاتی به دلخواه خود استفاده کنیم.

مرحله هفتم

اگر بخواهیم کیک را به شکل ساده درست کنیم، می‌توانیم مرحله خامه‌کشی را کنار بگذاریم. در آخر از میوه‌های خرد شده رنگارنگ یا بیسکویت‌های کوچک برای تزئین روی کیک استفاده می‌کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، کیک آماده شده را به یخچال می‌گذاریم و دمای یخچال را روی پایین‌ترین درجه تنظیم می‌کنیم تا خامه شل نشود و کیک شکل خود را حفظ کند. در نهایت، کیک را از یخچال خارج کرده و برای جشن آماده می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا