مواد لازم و آموزش کیک تولد ۱۵ دقیقه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک تولد ۱۵ دقیقه ای
کیک تولد یک نوع کیک خوشمزه و خامه ای است که معمولاً با خامه، بریلو، یا شکلات تزیین میشود. در این دستور پخت کیک تولد ۱۵ دقیقه ای، ما از نان تست به عنوان پایه کیک استفاده میکنیم. این نان با خامه قنادی لایه لایه میشود و سپس با خامه و بریلو تزیین میشود. هرچند طعم این کیک به اندازه کیکهای تولد کلاسیک خوب نیست، اما وقتی در یخچال بماند، بافت و طعم بسیار خوبی پیدا میکند. برای یادگیری مراحل کامل تهیه این کیک، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم کیک تولد ۱۵ دقیقه ای | |
خامه قنادی | به مقدار لازم |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
نان تست | با توجه به تعداد نفرات |
آبمیوه | به مقدار لازم برای خیس کردن کیک |
بریلو | به مقدار لازم |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
آب میوه | نصف لیوان |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش کیک تولد ۱۵ دقیقه ای
مرحله اول
برای درست کردن این کیک ساده و خوشمزه، ابتدا خامه را با همزن خوب بزنید تا حجیم و نرم شود. اگر از خامه قنادی شیرین استفاده میکنید، نیازی به اضافه کردن شکر نیست.
مرحله دوم
خامه را از فریزر بیرون بیاورید و از شب قبل در یخچال بگذارید. این کار باعث میشود خامه کمی شل شود و مثل بستنی نرم و خوش بافت شود. بعد از این، خامه را در یک کاسه شیشهای یا استیل بریزید.
مرحله سوم
حالا با دور کم همزن، خامه را به مدت حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود. سپس با دور زیاد حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا خامه کاملاً فرم بگیرد و حجیم شود. حالا میتوانیم به تهیه کیک بپردازیم. کمی خامه روی سطح کار بزنید.
مرحله چهارم
نانهای تست را به صورت صاف و منظم روی خامه بگذارید. سپس با آبمیوه کمی نانها را خیس کنید و دوباره کمی خامه بزنید. این کار را ادامه دهید و لایه دوم نانها را هم اضافه کنید.
مرحله پنجم
در پایان، روی کیک را به طور یکنواخت با خامه بپوشانید. برای درست کردن سس براق میتوانید از بریلو استفاده کنید یا یک سس شفاف با نشاسته ذرت، آبمیوه و شکر درست کنید.
مرحله ششم
برای تهیه سس، نشاسته ذرت، آبمیوه و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا کمی غلیظ شود. سپس از روى حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. بعد از خنک شدن، میتوانید این سس را برای تزیین کیک استفاده کنید.