آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک توپی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک توپی

کیک توپی یکی از میان وعده‌های خوشمزه و ساده‌ای است که در کشورهای مختلف تهیه می‌شود. این کیک را می‌توان با روش‌های مختلف درست کرد. در ادامه، همراه با سایت آموزشی رضیم آموزش مرحله به مرحله تهیه این کیک را خواهید دید.

مواد لازم کیک توپی
آرد ۱٫۵ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ½ لیوان
شیر ½ لیوان
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق مرباخوری
دارچین ½ قاشق مرباخوری
نمک ۱ پنس
موز ۲ عدد متوسط

آموزش کیک توپی

مرحله اول

برای درست کردن کیک توپی خوشمزه، ابتدا تخم‌مرغ را با شکر و وانیل داخل یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس با همزن به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا مواد به خوبی مخلوط و رنگ آنها کرمی شود.

مرحله دوم

در این مرحله، روغن و شیر را یکی پس از دیگری به مخلوط اضافه می‌کنیم و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم. بعد از آن، موزها را پوست کرده و با رنده ریز رنده می‌کنیم و به مخلوط می‌افزاییم.

مرحله سوم

حالا آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم مخلوط می‌کنیم و سپس یک یا دو بار الک می‌کنیم تا صاف و یکنواخت شوند. بعد این مخلوط را روی مواد داخل کاسه الک می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یک مایه یکنواخت به دست آید. سپس یک تابه عمیق را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و به اندازه‌ای روغن درون آن می‌ریزیم که کیک‌ها در روغن شناور شوند.

مرحله پنجم

اجازه می‌دهیم روغن داغ شود. توجه داشته باشید که حرارت باید بسیار کم باشد. سپس با قاشق یا قیف کمی از مایه را در روغن می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا یک سمت کیک طلایی شود. بعد از آن، کیک‌ها را برمی‌گردانیم.

مرحله ششم

بعد از سرخ شدن کامل کیک‌ها، آنها را از روغن خارج کرده و روی توری فلزی یا دستمال کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. سپس آنها را در ظرف دلخواه می‌چینیم و با شکلات ذوب شده تزیین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا