مواد لازم و آموزش کیک حلوا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کیک حلوا
کیک حلوا یکی از کیک های خوشمزه و جدید ایرانی است که معمولا برای مهمانی ها درست میشود. طرز تهیه این کیک شبیه بیسکو حلوا است، اما به جای قرار دادن حلوا روی بیسکوییت، ما آن را روی کیکی که تهیه کردهایم میگذاریم. میتوانیم کیک را به صورت یک تکه درست کنیم و آن را مانند کیک تولد با حلوا تزئین کنیم، یا این که مانند روش زیر، کیک های کوچک و تک نفره با تزیین حلوا درست کنیم. کیک حلوا بسیار شیک و مناسب برای مجالس مذهبی و مراسم های ختم است. برای یادگیری کامل این آموزش، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک حلوا | |
آرد سفید | 175 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 120 گرم |
کره | 100 گرم |
شکلات تلخ | 80 گرم |
کاکائو | 1 قاشق سوپخوری |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
آب | 4 قاشق سوپخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
دستور پخت کیک حلوا
مرحله اول
برای درست کردن کیک حلوا، ابتدا مقداری آب در کتری میریزیم و آن را روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد. شکلات تلخ را به چند تکه کوچک تقسیم کرده و در یک کاسه استیل یا شیشهای میگذاریم و روی کتری قرار میدهیم تا با بخار کتری ذوب شود.
مرحله دوم
در این مرحله، کره را هم به کاسه شکلات اضافه میکنیم و با قاشق به آن ها میزنیم تا سریعتر آب شوند. وقتی که شکلات کاملاً ذوب شد، کاسه را از روی کتری برمیداریم و کنار میگذاریم تا خنک شود.
مرحله سوم
در این مرحله، دیگر مواد را آماده میکنیم تا شکلات خنک شود. تخممرغها را در یک پیاله میشکنیم و اگر سالم بودند، به یک کاسه بزرگ میریزیم و شکر و وانیل را به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
سپس با همزن، مواد را خوب هم میزنیم تا رنگ آنها به کرم تبدیل شود. حالا شکلات ذوب شده که خنک شده است را با آب به مواد اضافه کرده و به آرامی مواد را با هم مخلوط میکنیم تا فقط ترکیب شوند.
“““html
مرحله پنجم
حالا سینی فر را از داخل فر در میآوریم و فر را روشن میکنیم. دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا به مدت 10 دقیقه گرم شود. بعد، بیکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه میکنیم و از صافی رد مینماییم. کمکم این مخلوط را به سایر مواد اضافه میکنیم.
مرحله ششم
سپس با یک لیسک، آرامآرام و به صورت دورانی، آرد را با بقیه مواد مخلوط میکنیم. وقتی که همه مواد به خوبی با هم مخلوط شدند، قالبهای مافین را با فرچهای که به روغن آغشته شده، چرب میکنیم و 1/4 از مایه کیک را داخل آنها میریزیم.
مرحله هفتم
حالا قالبهای مافین را در سینی فر قرار میدهیم و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر میپزیم. برای اطمینان از پخت کیکها، بعد از 20 دقیقه یک خلال دندان را داخل یک مافین فرو میکنیم.
مرحله هشتم
اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبید، یعنی کیکها پخته و آماده هستند. آنها را از داخل فر بیرون میآوریم. سپس حلوا را در قیف میریزیم و با سلیقه خود روی مافینها را با حلوا تزیین میکنیم و در ظرف سرو قرار میدهیم. نوش جان!
نکات تهیه کیک حلوا
حلوای مناسب
برای تزیین روی کیک حلوا، میتوانیم از انواع مختلف حلوا استفاده کنیم. پیشنهاد ما این است که حلوایی را انتخاب کنید که رنگ آن یا کاملاً مشابه رنگ کیک باشد یا اینکه با آن تضاد داشته باشد. در زیر چند نمونه آموزش حلوا برای شما قرار دادهایم.