آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک خیس خامه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک خیس خامه ای

کیک خیس خامه ای یک کیک خوشمزه و نرم است که از دو نوع کیک ساده و کاکائویی درست می‌شود. بین لایه‌های این کیک، خامه یا مخلوطی از خامه و موز یا شکلات قرار می‌دهیم. سپس آن را به شکل مربع برش می‌زنیم و به عنوان دسر یا شیرینی کنار چای یا قهوه سرو می‌کنیم. این کیک بافتی نرم و لطیف دارد و طعم آن با خامه عالی می‌شود.

مواد لازم کیک خیس خامه ای
آرد ۲ لیوان
کاکائو ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
شیر ۱ فنجان
روغن مایع ۱ فنجان
شکر ۱ لیوان
وانیل نصف قاشق چای خوری
برای خیس کردن و فیلینگ کیک
شیر به مقدار لازم
خامه به مقدار لازم

دستور پخت کیک خیس خامه ای

مرحله اول

برای شروع، یک کاسه بزرگ بردارید و تخم مرغ‌ها را درون آن بشکنید. سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن حدود ۵ دقیقه بزنید. حالا شیر و روغن را هم اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا همه‌ی مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله دوم

بعد از آن، مواد خشک که قبلاً الک کرده‌اید را کم کم به مخلوط تخم‌مرغی اضافه کنید و با لیسک به خوبی هم بزنید تا یکدست شود. کف قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه‌ی کیک را داخل قالب بریزید. فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

مرحله سوم

حالا قالب را در فر قرار دهید و اجازه دهید حدود ۵۰ دقیقه تا یک ساعت بپزد. بعد از ۴۰ دقیقه، با خلال دندان یا یک سیخ چوبی کیک را چک کنید. وقتی پخته شد، آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.

مرحله چهارم

زمانی که کیک کاملاً خنک شد، آن را از قالب بیرون بیاورید. سپس با یک چاقوی دندانه‌دار یا اره‌ای آن را به دو لایه برش بزنید. لایه اول را در یک ظرف مناسب قرار دهید و با کمی شیر آن را خیس کنید.

مرحله پنجم

پس از آن، یک لایه خامه زده شده روی آن پخش کنید و لایه دوم را بر روی آن قرار دهید. حالا کیک را به صورت مربع برش بزنید. در صورت تمایل، می‌توانید خامه‌ی میانی را با موز خرد شده یا شکلات ریز شده مخلوط کرده و بین دو لایه قرار دهید.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا