
آموزش کیک خیس قابلمه ای
کیک خیس یک نوع کیک خوشمزه و مدرن است که این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده است. این کیک معمولاً با طعم شکلات درست میشود و با سس شکلات خیس میشود. وقتی که سس را روی کیک میریزیم، کیک رطوبت آن را به خود میگیرد و خیلی نرم و لطیف میشود. اگر در خانه فر ندارید ولی دلتان میخواهد یک کیک خانگی درست کنید، میتوانید از این دستور استفاده کنید. این کیک با سس شکلاتی در قابلمه و روی اجاق گاز درست میشود. کیکهای خیس یکی از انواع محبوب کیک در کافی شاپها هستند و نیازی به تزیین خاصی ندارند و معمولاً در کنار چای یا قهوه سرو میشوند.
مواد لازم کیک خیس قابلمه ای | |
آرد قنادی | ۲ پیمانه |
پودر شکلات | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
شیر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
مواد سس شکلات | |
شیر | ۱ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
پودر شکلات | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن | ¼ پیمانه |
دستور پخت کیک خیس قابلمه ای
مرحله اول
برای شروع تهیه کیک خیس شکلاتی خوشمزه، یک کاسه بزرگ برمیداریم. سپس تخم مرغها، شکر و پودر وانیل را به کاسه اضافه میکنیم و با همزن خوب میزنیم تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود. بعد روغن و شیر را به آن اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، مواد را به اندازهای هم میزنیم که خوب مخلوط شوند. بعد، آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به تدریج همراه با پودر شکلات به مخلوط اضافه میکنیم. سپس با لیسک آرام مخلوط میکنیم. کف یک قابلمه را چرب کرده و کاغذ روغنی در آن بچینید.
مرحله سوم
حالا مواد کیک را به آرامی در قابلمه ریخته و آن را روی شعله پخ شکن با حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد. روی در قابلمه یک دمکنی میگذاریم. حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان نیاز داریم تا کیک پخته شود. بعد از پخت، آن را از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم تا خنک شود.
مرحله چهارم
زمانی که کیک خنک شد، آن را از قابلمه خارج میکنیم و مواد سس را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس سس را روی کیک میریزیم و برای ۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا سس کاملاً به خورد کیک برود.