مواد لازم و آموزش کیک خیس کاراملی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک خیس کاراملی
کیک خیس کاراملی یکی از انواع کیکهای خوشمزه است که در کافی شاپها پیدا میشود و معمولاً برای عصرانه درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک خیس کاراملی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک خیس کاراملی | |
شکر | ۱ پیمانه سرخالی |
روغن مایع | ۱ پیمانه سرخالی |
شیر | ۱ پیمانه |
پودر کرم کارامل | ۱ بسته |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش کیک خیس کاراملی
مرحله اول
برای شروع، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا خوب گرم شود. سپس، قالبی که میخواهید از آن استفاده کنید را با روغن یا کاغذ روغنی کاملاً بپوشانید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
در این مرحله، شکر را به همراه شیر و روغن مایع در یک کاسه مناسب بریزید و با همزن بهم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس پودر کرم کارامل را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
مرحله سوم
حالا یک پیمانه از مخلوط را برای روی کیک کنار بگذارید. سپس تخم مرغها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت یکدست شود. در آخر، وانیل را نیز به مخلوط اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر ترکیب کرده و روی مواد درون کاسه الک کنید. سپس با یک لیسک به آرامی هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود. حالا مایه کیک را درون قالب بریزید.
مرحله پنجم
قالب را در فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد. بعد از ۳۵ دقیقه، با استفاده از خلال دندان یا سیخ چوبی، کیک را تست کنید. اگر پخته شده باشد، آن را از فر خارج کنید.
مرحله ششم
زمانی که کیک هنوز داغ است، آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. سپس کیک را مانند برشهای پیتزا برش بزنید و سس کارامل را به آرامی روی کیک بریزید تا به خوبی جذب شود.