مواد لازم و آموزش کیک دارک چاکلت خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک دارک چاکلت
کیک دارک چاکلت یکی از کیکهای خوشمزه و معروف جهانی است که در کل خاورمیانه خیلی محبوب است. اگر میخواهید طرز تهیه این کیک خوشمزه را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه ما باشید.
مواد لازم کیک دارک چاکلت |
|
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
شکر | ۱٫۵ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر کاکائو | ¾ پیمانه |
جوش شیرین | ½ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ¾ قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
شیر | ¾ پیمانه |
سرکه | ۱ قاشق غذاخوری |
آب گرم | ¾ پیمانه |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
مواد لازم فیلینگ |
|
خامه قنادی | ۲۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۱ قاشق | غذاخوری |
آموزش کیک دارک چاکلت
مرحله اول
برای ساختن یک کیک دارک چاکلت خوشمزه، ابتدا باید فر را روی دما ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنیم تا گرم شود. سپس یک مخلوط باترمیلک درست میکنیم؛ برای این کار شیر و سرکه سفید را با هم ترکیب میکنیم.
مرحله دوم
حالا باید بگذاریم شیر خوب بریده شود. بعد، آرد، پودر کاکائو، جوششیرین، نمک و بیکینگپودر را درون الک ریخته و ۳ بار الک میکنیم، سپس آن را در یک کاسه نسبتاً بزرگ میریزیم.
مرحله سوم
در ادامه، شکر را به مخلوط باترمیلک، آب گرم، روغن مایع، وانیل و تخممرغها اضافه کرده و با همزن برقی با دور تند به مدت ۴ دقیقه هم میزنیم تا مایه کیک خوب و یکنواخت شود.
مرحله چهارم
حالا باید قالب مستطیل شکل را کمی چرب کنیم و مایه کیک را درون آن بریزیم. سپس چند بار قالب را محکم روی سطح کار میزنیم تا حبابهای هوا از مایه کیک خارج شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، قالب را درون طبقه وسط فر قرار میدهیم و به کیک میگذاریم به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد. پس از این مدت، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو میبریم و خارج میکنیم.
مرحله ششم
وقتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبید، کیک پخته است. سپس قالب را از فر خارج میکنیم و میگذاریم کیک کاملاً خنک شود و بعد سراغ درست کردن فیلینگ میرویم.
مرحله هفتم
برای درست کردن فیلینگ، خامه قنادی و پودر کاکائو را در یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد. زمانی که کاملاً سرد شد، آن را از قالب جدا میکنیم.
مرحله هشتم
در ادامه، کیک را به صورت مربعی برش میزنیم و کنار میگذاریم. سپس یک لایه از کیک را درون ظرف مورد نظرمان میگذاریم و خامه قنادی را درون قیف ماسورهای با سر ساده میریزیم و روی آن پایپ میکنیم.
مرحله نهم
حالا خامه قنادی را با پالت کاملاً صاف و یکنواخت میکنیم و یک لایه کیک دیگر روی آن قرار میدهیم. این کار را ادامه میدهیم تا مواد تمام شوند. در پایان، روی لایه آخر مقداری خامه مالیده و صاف میکنیم.
مرحله دهم
در آخر، لایه آخر کیک را با خردههای کیک پوشش میدهیم و به سلیقه خود با برشهای میوه تزیین میکنیم. سپس اطراف کیک را با چاقوی تیز برش میزنیم تا کاملاً صاف و یکدست شود و بعد با چای سرو میکنیم. نوش جان.