آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک دالگونا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک دالگونا

کیک دالگونا یک نوع کیک دو رنگ است که می‌توانید آن را با شیر، چای یا قهوه میل کنید. لایه زیرین این کیک شیری و لایه بالایی آن قهوه‌ای است و طعم بسیار دلپذیری دارد. ترکیب طعم وانیل و قهوه در این کیک فوق‌العاده است. اکثر کیک‌های دالگونا که در کارخانه‌ها تهیه می‌شوند، مواد نگهدارنده دارند. البته می‌توانید این کیک را در برخی قنادی‌های خانگی یا مغازه‌های فروش محصولات ارگانیک نیز پیدا کنید. معمولاً این کیک را در قالب مستطیلی یا به اصطلاح لوف درست می‌کنند. در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه کیک دالگونا را تهیه کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک دالگونا
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۹۷ گرم ( نصف پیمانه منهای یک و نیم ق غ)
ماست شیرین ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶/۱ پیمانه
آرد سفید ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل به میزان لازم
نسکافه ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش ۱ قاشق غذاخوری

آموزش کیک دالگونا

مرحله اول

برای درست کردن کیک خوشمزه با طعم قهوه دالگونا، ابتدا باید لایه دالگونا یا نسکافه را تهیه کنید. برای این کار، نسکافه را با ۲ قاشق شکر و آب جوش ترکیب کنید. این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا به حالت خامه‌ای درآید و رنگش کمی روشن شود.

مرحله دوم

سپس این مخلوط را بگذارید تا کمی استراحت کند. در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر و مقداری وانیل مخلوط کنید. حالا این مواد را نیز با همزن برقی بزنید تا کاملاً حجیم و کرم رنگ شوند.

مرحله سوم

حالا ماست را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید. بعد روغن را اضافه کرده و فقط در حدی که مخلوط شوند هم بزنید. یادتان باشد که هنگام هم زدن زیاده‌روی نکنید. در یک ظرف تمیز، آرد را ریخته و با بکینگ پودر ترکیب کنید.

مرحله چهارم

حالا آرد را ۳ بار الک کنید تا کاملاً یکنواخت شود. الک کردن آرد یکی از اصول بسیار مهم در تهیه کیک و شیرینی است که نباید نادیده بگیرید. پس از اینکه آرد به

“““html

خوبی الک شد؛ آن را در چند مرحله به مواد کیک اضافه کنید.

مرحله پنجم

به یاد داشته باشید که باید همیشه دو سوم قالب را با مایع کیک پر کنید. کیک دالگنا نوعی کیک اسفنجی است و در نتیجه پف می‌کند. اگر قالب شما کوچک است، تمام مواد را درون آن نریزید. اول کاغذ روغنی را در کف قالب بگذارید و بعد دیواره‌ها و کف قالب را به خوبی چرب کنید.

مرحله ششم

نیمی از مواد را در قالب بریزید. سپس ترکیب خامه‌ای دالگونا را با نیمه دیگر مایع کیک مخلوط کرده و آرام ‌آرام به قالب اضافه کنید. در نهایت، باید دو سوم قالب با مواد کیک پر شود. فر را از قبل روی درجه ۱۸۰ گرم کنید.

مرحله هفتم

اجازه دهید کیک برای مدت ۳۵ دقیقه در فر بماند تا به خوبی بپزد. بعد از این مدت می‌توانید در فر را باز کرده و کیک را بررسی کنید. کافی است یک خلال دندان را به کیک فرو کنید. اگر چیزی به خلال دندان نچسبید، می‌توانید مطمئن شوید که کیک کاملاً پخته است.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا