آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک ردولوت خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک ردولوت

کیک ردولوت یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب است که به خاطر رنگ قرمزش و ظاهر خاصش معمولاً برای جشن‌ها و مناسبت‌های خاصی مانند تولد و روز ولنتاین درست می‌شود. این کیک با ترکیب خاصی از مواد مثل سرکه و ماست تهیه می‌شود. رنگ قرمز آن ناشی از استفاده از سرکه، پودر کاکائو و رنگ خوراکی قرمز است که به مواد اضافه می‌شود. کیک ردولوت می‌تواند به عنوان دسر یا میان‌وعده سرو شود و همچنین به عنوان یک گزینه مناسب در منوی کافی شاپ‌ها همراه با چای یا قهوه ارائه گردد. برای یادگیری طرز تهیه کیک ردولوت، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک ردولوت
آرد ۳۰۰ گرم
روغن مایع ۲۰۰ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
تخم‌مرغ متوسط ۳ عدد
ماست پرچرب ۲۴۰ گرم
سرکه سفید ۱ قاشق سوپ‌خوری
رنگ ژله‌ای قرمز یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ‌خوری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای‌خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
کرم بین کیک
شکلات سفید ۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

آموزش کیک ردولوت

مرحله اول

برای درست کردن کیک خوشمزه ردولوت، ابتدا باید کرم پنیری را آماده کنیم. برای این کار، یک کاسه بردارید و شکلات سفید را خرد کنید و درون کاسه بریزید. سپس کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا شکلات به روش بن ماری ذوب شود.

مرحله دوم

بعد از ذوب شدن شکلات، خامه‌ای که به دمای اتاق رسیده است را به آن اضافه کنید و بگذارید یک شب تا صبح درون فریزر بماند. یک کاسه دیگر بردارید و…

“““html

و پنیر را داخل آن می‌ریزیم. سپس با همزن برقی می‌زنیم تا نرم و یکدست شود. بعد شکلات را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس پنیر را اضافه می‌کنیم و با دور تند همزن می‌زنیم تا همه چیز یکدست شود. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید به جای پنیر از خامه همزده یا ترکیبی از ۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای و ۴۰۰ گرم خامه فرم گرفته استفاده کنید. کرم پنیری را داخل یخچال می‌گذاریم و برای پر کردن کیک استفاده می‌کنیم.

مرحله چهارم

برای تهیه کیک، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گرم شود. دو قالب ۲۰ سانتی‌متری را چرب کرده و کاغذ روغنی کف آن می‌گذاریم. دیواره‌ها را هم کمی چرب می‌کنیم.

مرحله پنجم

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و یک پنس نمک را الک کرده و کنار می‌گذاریم. یک کاسه برمی‌داریم و تخم‌مرغ‌ها را در آن می‌شکنیم. سپس شکر و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. حدود ۳ دقیقه با همزن می‌زنیم تا حجم بگیرد.

مرحله ششم

سپس دور همزن را کم می‌کنیم و روغن مایع را اضافه می‌کنیم. همچنان به هم زدن ادامه می‌دهیم. ماست و سرکه را اضافه کرده و رنگ را کم کم اضافه می‌کنیم تا رنگ مورد نظر به دست بیاید. مخلوط آرد را آرام آرام اضافه کرده و فقط تا حد ترکیب شدن هم می‌زنیم.

مرحله هفتم

سپس مواد را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و درون دو قالب می‌ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم. اگر از فر برقی استفاده می‌کنید، دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد را انتخاب کنید.

مرحله هشتم

در این مرحله وقتی کیک‌ها پخته شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم خنک شوند. سپس کیک‌ها را از قالب بیرون می‌آوریم. حالا یک لایه کیک را در ظرف مورد نظر می‌گذاریم و روی آن را با شربت یا آب‌میوه یا ترکیب شیر و شکر مرطوب می‌کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله کرمی که قبلاً تهیه کرده بودیم را روی لایه اول می‌ریزیم و آن را کاملاً یکدست پخش می‌کنیم. سپس لایه دوم را روی آن قرار می‌دهیم. در ادامه روی لایه بالایی را هم با کرم و ترافل‌های رنگی و میوه‌های تازه تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کیک ردولوت خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا