آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک زبرا بدون فر خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک زبرا بدون فر

کیک زبرا یکی از کیک‌های ساده و محبوب در دنیاست که در این دستور، بدون نیاز به فر تهیه می‌شود. برای یادگیری مراحل کامل و گام به گام تهیه کیک زبرا بدون فر، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد قناد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

آموزش کیک زبرا بدون فر

مرحله اول

برای تهیه کیک زبرا بدون فر، ابتدا تمام مواد یخچالی را ۳۰ دقیقه قبل از درست کردن کیک از یخچال خارج می‌کنیم تا با دمای اتاق هماهنگ شوند. سپس تخم مرغ‌ها را در یک کاسه مناسب می‌شکنیم و شکر را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، ترکیب شکر و تخم مرغ را با استفاده از همزن دستی یا برقی خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد کمی کشدار و رنگ آن کرمی شود. بعد از آن، روغن را به کاسه اضافه می‌کنیم و چند ثانیه با همزن مخلوط می‌کنیم تا به خوبی ترکیب شود.

مرحله سوم

سپس شیر را اضافه می‌کنیم و آن را نیز مثل روغن مخلوط می‌کنیم تا همه مواد یکدست شوند. حالا ۲ قاشق غذاخوری از آرد را کنار می‌گذاریم و بقیه آرد را با بکینگ پودر و وانیل ترکیب می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، ترکیب آرد را به آرامی روی مواد داخل کاسه الک می‌کنیم و با همزن یا لیسک به آرامی مخلوط می‌کنیم تا مایه کیک یکنواخت شود. وقتی که مایه کیک کاملا یکدست شد، آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا به یک قسمت ۲ قاشق غذاخوری آرد و به قسمت دیگر ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه می‌کنیم. سپس مایه‌های کیک را کمی مخلوط می‌کنیم تا ترکیب شوند و قابلمه‌ای که می‌خواهیم کیک را در آن بپزیم را با دو لایه کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله ششم

در این مرحله، یک ملاقه از مایه سفید را درون قابلمه می‌ریزیم و سپس یک ملاقه از مایه کاکائویی را در مرکز مایه سفید می‌ریزیم. به همین ترتیب مایه‌های کیک را درون قابلمه می‌ریزیم و اگر خواستیم، می‌توانیم با یک خلال دندان روی آن طرح بزنیم.

مرحله هفتم

حالا قابلمه را با شعله پخش کن روی حرارت بسیار کم قرار می‌دهیم و یک دم کنی روی درب قابلمه می‌گذاریم. بعد از ۵۰ دقیقه می‌توانیم با خلال دندان کیک را چک کنیم و اگر کاملا پخته بود، از قابلمه خارج کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا