آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک زبرا خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک زبرا

کیک زبرا یکی از کیک‌های خوشمزه و ساده در سرتاسر دنیا است. این کیک به خاطر طرح زیبا و رنگ‌های مختلفش، به نام زبرا که به معنی گورخر در انگلیسی است شناخته می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این کیک زیبا به صورت مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
آرد سفید ۲٫۵ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری

آموزش کیک زبرا

مرحله اول

در ابتدا، فر را روشن می‌کنیم و آن را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا گرم شود. سپس آرد را سه بار الک می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. به همین ترتیب، بکینگ پودر را نیز الک کرده و به آرد اضافه می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

تخم‌مرغ‌ها را در یک پیاله می‌شکنیم و در صورتی که سالم باشند، آنها را به یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. بعد وانیل و شکر را به آن‌ها اضافه کرده و با همزن برقی، مخلوط را به خوبی هم می‌زنیم تا مایه نرم و کرمی شکل بگیرد.

مرحله سوم

زمانی که مخلوط تخم‌مرغ و شکر کرمی شد، روغن مایع را به آن اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم. سپس شیر را نیز اضافه کرده و دوباره همه مواد را با همزن به خوبی مخلوط می‌کنیم. در این مرحله، ۲ قاشق غذاخوری از آرد را برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم.

مرحله چهارم

حالا باقی آرد را به آرامی به مخلوط اضافه می‌کنیم و با لیسک یا قاشق، به آرامی هم می‌زنیم تا مایه یکدست شود. حالا مایه به دست آمده را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. برای یکی از دو قسمت، ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در قسمت دیگر، ۲ قاشق غذاخوری از آردی که کنار گذاشته بودیم را اضافه می‌کنیم. سپس یک قالب مناسب برای کیک انتخاب می‌کنیم. کف قالب یا با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و یا با یک قلمو مقداری روغن را به خوبی روی آن می‌زنیم تا نچسبد.

مرحله ششم

در ادامه، کمی آرد نیز در کف قالب به صورت یکنواخت می‌پاشیم. حالا برای ایجاد طرحی زیبا در لایه‌های کیک، یک یا دو ملاقه از…

“““html

ما مایه سفید را داخل قالب می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا کاملاً در قالب پخش شود. سپس یک یا دو ملاقه از مایه کاکائو روی آن می‌ریزیم.

مرحله هفتم

دوباره صبر می‌کنیم تا مایه در قالب پخش شود و سپس دوباره به همین شکل لایه‌لایه مایه را می‌ریزیم. برای شکل دادن به لایه‌های کیک، می‌توانیم از یک خلال دندان استفاده کرده و روی مایه کیک طرح‌های دلخواه خود را بکشیم. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله هشتم

در نهایت مایه کیک را در فر قرار می‌دهیم تا به مدت ۴۵ دقیقه بماند و خوب پخته شود. برای اینکه مطمئن شوید کیک آماده شده، می‌توانید بعد از گذشت زمان، یک خلال دندان را به درون کیک فرو کنید و بیرون بیاورید.

مرحله نهم

اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبیده باشد، یعنی کیک کاملاً پخته و آماده است و می‌توانید آن را از فر بیرون بیاورید. بعد از خارج کردن کیک از فر، صبر می‌کنیم تا کاملاً خنک شود و سپس می‌توانیم آن را به دلخواه تزیین کرده و برش بزنیم.

مواد لازم و آموزش کیک زبرا خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا