آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک زعفرانی تابه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک زعفرانی تابه ای

کیک زعفرانی تابه ای یکی از انواع کیک‌های ساده است که می‌توانیم بدون نیاز به فر در خانه درست کنیم. برای دیدن آموزش کامل و مراحل پخت این کیک خوشمزه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک زعفرانی تابه ای
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ⅔ لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
آرد ۱٫۵ لیوان
گلاب ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری
روغن ⅓ لیوان
شکر ⅔ لیوان

آموزش کیک زعفرانی تابه ای

مرحله اول

برای درست کردن کیک زعفرانی خوشمزه، ابتدا تخم مرغ‌ها و شکر را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس با سرعت تند همزن، مواد را هم زده تا حجیم و کرم رنگ شوند. بعد از این، وانیل و پودر هل را به مخلوط اضافه می‌‌کنیم.

مرحله دوم

سپس مواد را کمی هم می‌زنیم تا وانیل و هل به خوبی ترکیب شوند. بعد، روغن مایع، شیر، گلاب و زعفران دم کرده را یکی پس از دیگری اضافه می‌کنیم و برای هر کدام ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می‌کنیم و آن‌را روی مواد الک می‌کنیم. در حین الک کردن، با کمک لیسک مواد را هم می‌زنیم تا مایه کیک کاملا صاف و یکدست شود و هیچ گلوله‌ای نداشته باشد.

مرحله چهارم

اکنون یک تابه مناسب انتخاب می‌کنیم و کف آن را به طور کامل با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. بعد از آن، کمی روغن مایع روی کاغذ می‌زنیم و سپس مایه کیک را درون تابه ریخته و با لیسک آن را پخش می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا روی درب تابه یک دم‌کن می‌گذاریم و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس تابه را روی شعله پخش‌کن می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه با حرارت خیلی ملایم بپزد.

مرحله ششم

پس از اینکه کیک کاملاً پخته شد، آن را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر آن نیز به مدت ۵ دقیقه بپزد. در نهایت، کاغذ روغنی را از پشت کیک جدا کرده، سپس آن را برش می‌زنیم و در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا