مواد لازم و آموزش کیک سمولینا خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک سمولینا
کیک سمولینا به خاطر وجود سمولینا در آن، بسیار مغذی و مفید است. این کیک یک کیک ساده با سه تخممرغ است و میتوان آن را با مارمالاد یا مربا پر کرد. این کیک جزو انواع کیکهای کافهای است و معمولاً با چای یا قهوه سرو میشود. برای تزئین این کیک میتوان از شکلات آب شده، پودر نارگیل، پسته یا پودر قند استفاده کرد.
مواد لازم کیک سمولینا | |
آرد سمولینا | ۱ پیمانه |
آرد سفید قنادی | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ و یک سوم قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ½ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
شیر یا ماست | ½ پیمانه |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
مارمالاد، شربت بار و شکلات | برای تزیین |
دستور پخت کیک سمولینا
مرحله اول
برای تهیه کیک سمولینا خوشمزه و مناسب مهمانی، ابتدا آرد سمولینا، آرد قنادی، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط میکنیم و سه بار الک کرده و کنار میگذاریم. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله دوم
قالب را با کره چرب کرده و روی آن آرد میپاشیم. میتوان کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانیم. در یک کاسه، تخممرغها را میشکنیم، سپس شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا حجیم و کرم رنگ شود.
مرحله سوم
ماست و روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. سپس مخلوط آرد را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم یا ۱۰ ثانیه با دور کند همزن میزنیم تا مایه یکدست شود. مایه را درون قالب میریزیم و در فر گرم شده قرار میدهیم.
مرحله چهارم
سپس با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد. بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده و میگذاریم تا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و در ظرف سرو میگذاریم. این کیک شیرین است.
مرحله پنجم
به خاطر وجود آرد سمولینا، معمولاً این کیک با شربت یا مارمالاد سرو میشود. میتوان کیک را به صورت دولایه تهیه کرد و بین آن را با مارمالاد یا مربا پر کرد و با پودر قند یا پودر نارگیل و پسته تزئین کرد. همچنین میتوان روی کیک را با شکلات ذوب شده و ترافل تزئین نمود.