مواد لازم و آموزش کیک سه شیر خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک سه شیر
کیک سه شیر یکی از نوعهای خوشمزه و زیبا برای مراسم و مهمانیهاست که با دستورهای مختلف درست میشود. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله کیک سه شیر را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای کیک سه شیر |
|
کره | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۵ عدد |
آرد سفید | ۱٫۵ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
مواد لازم برای شربت |
|
شیر عسلی | ۱ قوطی |
شیر رینبو | ۱ عدد کوچک |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
شیر | ⅔ لیوان |
آموزش کیک سه شیر
مرحله اول
برای درست کردن کیک سه شیر خوشمزه، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد. بعد، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله دوم
حالا بگذارید فر به طور کامل گرم شود. سپس کره را در یک کاسه مناسب بگذارید و آن را با یک همزن برقی با سرعت بالا به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا نرم شود. پس از آن، شکر و وانیل را به کاسه اضافه کنید.
مرحله سوم
در این مرحله دوباره مخلوط کره را با همان همزن برقی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
“““html
کاملا حل شوند، سپس تخم مرغ ها را دانه به دانه به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام آنرا به مدت ۲ دقیقه به خوبی هم می زنیم.
مرحله چهارم
حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر و نمک درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۳ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.
مرحله پنجم
در ادامه قالب مافین را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس دو سوم کاغذهای کپسولی را با مایه کیک پر می کنیم. حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله ششم
در این فاصله به سراغ درست کردن شربت کیک می رویم، برای این منظور شیر عسلی را به همراه خامه صبحانه، شیر و شیر رینبو درون غذاساز ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله هفتم
پس از اتمام پخت کیک قالب را از فر خارج کرده، سپس با چنگال تمام نقاط کیک را سوراخ می کنیم وشربت را به صورت پخش روی آن می ریزیم. حالا روی قالب را می پوشانیم و به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال می گذاریم.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج می کنیم و کاغذ کپسولی و کیک ها را از قالب جدا کرده، سپس با خامه فرم گرفته تزیین می کنیم. در نهایت کیک سه شیر را به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.