آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک سیب روسی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک سیب روسی

کیک سیب روسی یکی از کیک‌های راحت و خوشمزه در کشور روسیه است که معمولاً برای مهمانی‌ها سرو می‌شود. برای یادگیری دستور پخت کامل و گام به گام کیک سیب روسی با سایت رضیم همراه باشید.

“““html

مواد لازم کیک سیب روسی
پوره سیب ۳۰۰ گرم
شکر ۱۹۰ گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۳ قاشق سوپخوری
آرد ۲۳۰ گرم
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
جوز هندی ¼ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
مغز گردو ۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیه پوره سیب
سیب ۴ عدد
آب ¾ پیمانه
شکر ۵۰ گرم
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری

آموزش کیک سیب روسی

مرحله اول

برای درست کردن کیک سیب روسی خوشمزه، ابتدا سیب‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بکنید. سپس سیب‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. تکه‌های سیب را همراه با شکر و پودر دارچین در یک قابلمه قرار دهید.

مرحله دوم

حالا کمی آب به قابلمه حاوی سیب‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. بگذارید سیب‌ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بجوشند تا نرم شوند. بعد از این مدت، سیب‌ها را از قابلمه خارج کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، سیب‌ها را با استفاده از گوشت‌کوب یا غذاساز له کنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ را در یک کاسه دیگر بشکنید و با همزن دستی آن را هم بزنید تا کمی سبک شود.

مرحله چهارم

پوره سیب را به همراه روغن مایع، شکر و شیر به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، پودر دارچین، جوز هندی، نمک و جوش شیرین را در یک کاسه دیگر بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرحله پنجم

مخلوط آرد را در یک الک بریزید و سه بار الک کنید. سپس در وسط این مخلوط یک حفره ایجاد کنید و مایه تخم‌مرغ را درون آن بریزید. با استفاده از لیسک، مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.

مرحله ششم

فر را به دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد برسانید و بگذارید کاملاً گرم شود. سپس گردوها را ریز خرد کنید و نصف آن‌ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و آرام هم بزنید.

مرحله هفتم

کف و دیواره‌های قالب را با روغن مایع چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. سپس اضافی آرد را تکان دهید تا خارج شود. مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند بار قالب را به سطح محکم بزنید.

مرحله هشتم

باقی‌مانده گردوها را روی مایه کیک پخش کنید و قالب را در فر قرار دهید. بگذارید کیک به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد. بعد از این زمان، کیک را با خلال دندان امتحان کنید.

مرحله نهم

خلال دندان را به مرکز کیک فرو کنید و سپس بیرون بکشید. اگر مایه به آن نچسبیده بود، یعنی کیک کاملاً پخته است. بعد از این، کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود، سپس از قالب خارج کنید.

مرحله دهم

در آخر، کیک سیب را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و برش‌ها را در ظرف مناسب قرار دهید. در پایان، کیک سیب روسی را با چای زعفرانی یا نسکافه سرو کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کیک سیب روسی خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا