مواد لازم

مواد لازم و آموزش کیک سیب زمینی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش کیک سیب زمینی

کیک سیب زمینی یک غذای خوشمزه و معروف بین‌المللی است که می‌توان آن را با مواد مختلف تهیه کرد. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
روغن زیتون ۱ استکان (۸۰ گرم)
ماست چکیده ۱ استکان (۸۰ گرم)
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱ لیوان
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کیک سیب زمینی

مرحله اول

برای درست کردن کیک سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی‌ها را به تکه‌های درشت برش می‌زنیم. سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه با آب پر می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب سریع‌تر به جوش بیاید.

مرحله دوم

وقتی آب به جوش آمد، کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم و سپس تکه‌های سیب زمینی را به آب جوش می‌زنیم. به سیب زمینی‌ها ۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا کمی پخته شوند، سپس آنها را آبکشی می‌کنیم و در آب سرد می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی‌ها را با یک دستمال حوله‌ای خشک می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. بعد، روغن زیتون، ماست چکیده، بکینگ پودر، آرد، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل را در یک کاسه مناسب ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

مواد را به خوبی هم می‌زنیم تا یکدست شوند. سپس سیب زمینی‌ها را به این مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم. یک ظرف پیرکس را با روغن مایع چرب کرده و مقداری آرد روی آن می‌پاشیم.

مرحله پنجم

حالا مایه کیک را داخل ظرف پیرکس می‌ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می‌کنیم. سپس پنیر پیتزا را به طور یکنواخت روی کیک می‌پاشیم و برای زیبایی بیشتر کمی کنجد نیز روی پنیر می‌زنیم.

مرحله ششم

در نهایت، ظرف حاوی کیک را در فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا سیب زمینی‌ها کاملاً پخته شوند. در پایان، گریل را روشن می‌کنیم تا روی کیک طلایی شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا