آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک سیب فرانسوی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک سیب فرانسوی

کیک سیب فرانسوی یکی از انواع کیک های خوشمزه و معروف است که با دستورهای ساده تهیه می‌شود. برای یادگیری روش کامل تهیه کیک سیب فرانسوی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای کیک سیب فرانسوی
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل ۲ قاشق چایخوری
سیب ۶ عدد

آموزش تهیه کیک سیب فرانسوی

مرحله اول

برای درست کردن یک کیک سیب فرانسوی خوشمزه، اول از همه فر را روشن می‌کنیم و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. سپس کره را بخارپز می‌کنیم تا ذوب شود و بعد می‌گذاریم خنک شود.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک می‌کنیم. در یک کاسه دیگر، تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل می‌ریزیم و با همزن برقی و دور تند به مدت ۷ دقیقه هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، کره و مواد خشک را به ترتیب به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم تا تمام مواد خوب ترکیب شوند. سپس سیب‌ها را می‌شوییم و هسته و پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم.

مرحله چهارم

سیب‌ها را به قطعات کوچک برش می‌زنیم و به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس به آرامی هم می‌زنیم تا سیب‌ها خوب با مواد دیگر ترکیب شوند. قالب کمربندی را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مایه کیک را درون آن می‌ریزیم و قالب را کمی به سطح کار می‌کوبیم.

مرحله پنجم

کوبیدن قالب باعث از بین رفتن حباب‌هایی می‌شود که ممکن است در مایه کیک وجود داشته باشد. بعد، قالب را در قسمت میانی فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد. پس از این مدت، برای اطمینان از پخت کیک آن را تست می‌کنیم.

مرحله ششم

برای تست کردن کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را وسط کیک فرو می‌کنیم و سپس بیرون می‌کشیم. اگر مایه‌ای به آن نچسبیده بود، یعنی کیک کاملاً پخته است. بعد، قالب را از فر بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم کیک به مدت ۱ ساعت خنک شود.

مرحله هفتم

به یاد داشته باشید که کیک باید درون قالب خنک شود. بعد از یک ساعت، کیک را به ظرف مورد نظرمان برمی‌گردانیم و کاغذ روغنی را جدا می‌کنیم. سپس کمی پودر قند روی کیک الک می‌کنیم و آماده سرو است. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا