آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک سیب لایه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک سیب لایه ای

کیک سیب لایه ای یکی از کیک‌های خوشمزه و راحت است که بافت متفاوتی دارد چون تخم‌مرغ ندارد. برای یادگیری مراحل کامل تهیه این کیک خوشمزه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک سیب لایه ای
آرد قنادی ۱ لیوان
آرد سمولینا ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
سیب ۳ عدد بزرگ
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۲۰ گرم
مغز گردو به مقدار کافی

آموزش کیک سیب لایه ای

مرحله اول

برای درست کردن کیک سیب لایه‌ای، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس سیب‌ها را بشویید و بدون جدا کردن پوست، به صورت درشت رنده کنید.

مرحله دوم

حالا پودر دارچین را به سیب رنده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، آرد قنادی و سمولینا را سه بار الک کنید و سپس با شکر، وانیل، و بیکینگ پودر مخلوط کنید.

مرحله سوم

مواد خشک را به چهار قسمت تقسیم کرده و قالب کمربندی را با کمی روغن مایع چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس یک لایه از مواد خشک را درون قالب بریزید.

مرحله چهارم

یک لایه از مواد خشک را به خوبی صاف کنید و سپس مقداری از مخلوط سیب رنده شده و پودر دارچین را روی آن پخش کنید و با قاشق صاف کنید.

مرحله پنجم

این مراحل را ادامه دهید تا به لایه آخر برسید و روی آن را با مغز گردو خرد شده تزیین کنید. سپس کره را به روش بن‌ماری روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید.

مرحله ششم

اجازه دهید کره ذوب شده خنک شود، سپس آن را به آرامی روی مخلوط درون قالب بریزید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید. اجازه دهید به مدت یک ساعت بپزد.

مرحله هفتم

بعد از یک ساعت، قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملاً خنک شود. سپس کیک را از قالب جدا کرده و در ظرف دلخواه جای دهید. در نهایت، کیک را به قطعات مورد نظر برش زده و سرو کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا