مواد لازم و آموزش کیک سیب مغزدار خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک سیب مغزدار
کیک سیب مغزدار یکی از انواع کیکهای خوشمزه و ساده از نقاط مختلف دنیاست که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این کیک خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک سیب مغزدار | |
شکر | ۱ لیوان |
آرد | ۳ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
روغن | ½ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بکینگ پودر | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق غذاخوری |
سیب | ۱ عدد |
مواد میانی کیک | |
سیب | ۲ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده | ½ لیوان |
آموزش کیک سیب مغزدار
مرحله اول
برای شروع درست کردن کیک سیب مغزدار، اول مواد میانی را آماده میکنیم. ابتدا سیبها را پوست میکنیم و رنده میکنیم. سپس آنها را در یک کاسه میریزیم و بعد شکر، پودر دارچین و گردوی خرد شده را به سیبها اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس قالبی که میخواهیم کیک را در آن درست کنیم، با کره سرد چرب میکنیم و کمی آرد داخل آن میپاشیم. بعد قالب را برمیگردانیم تا آرد اضافی بریزد.
مرحله سوم
برای درست کردن مایه کیک، ابتدا تخممرغها را با شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ میریزیم و با همزن به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم میزنیم تا رنگ مواد کرم رنگ و سبک شود. بعد شیر و…
“““html
روغن را به ترتیب به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا هر کدام از مواد را به مدت چند ثانیه با هم مخلوط می کنیم تا خوب و یکنواخت شوند. سپس آرد را به همراه پودر دارچین و بکینگ پودر با هم مخلوط می کنیم، بعد این ترکیب را درون الک میریزیم و به آرامی روی مواد داخل کاسه الک میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله با استفاده از لیسک، مواد را مخلوط میکنیم تا مایه کیک کاملاً یکنواخت شود. سپس سیبها را پوست کنده و ریز ریز میکنیم. سیبهای رنده شده را به مایه کیک اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا سیبها به خوبی در مایه کیک پخش شوند.
مرحله ششم
حالا نیمی از مایه کیک را در قالب میریزیم. سپس مواد میانی را روی لایه اول قرار میدهیم. در مرحله بعد، باقیمانده مایه کیک را روی مواد میانی میریزیم و قالب را به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه در فر قرار میدهیم تا کیک ما پخته و آماده شود.