مواد لازم و آموزش کیک سیب کاراملی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک سیب کاراملی
کیک سیب کاراملی یک نوع کیک خوشمزه و خاص است که با مواد گوناگونی تهیه میشود. برای مشاهده تمام مراحل پخت کیک سیب کاراملی، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.
مواد لازم کیک سیب کاراملی |
|
سیب | ۳ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۱ و ⅓ پیمانه |
شکر | ½ پیمانه |
شیر | ½ پیمانه |
روغن مایع | ⅓ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۴۰ گرم |
مغز بادام یا گردو | به مقدار کافی |
آموزش کیک سیب کاراملی
مرحله اول
برای درست کردن کیک سیب کاراملی خوشمزه، ابتدا سیبها را با دقت میشوییم، سپس پوست آنها را کنده و به قطعات کوچک خرد میکنیم. بعد از این مرحله، شکر را داخل یک قابلمه نچسب میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرحله دوم
حالا باید بگذاریم شکر به خوبی ذوب و کاراملی شود. سپس سیبهای خرد شده را به آن اضافه میکنیم و به مدت ۴ دقیقه صبر میکنیم تا سیبها پخته شوند. بعد از این زمان، مغز گردو، کره و دارچین را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه همه مواد داخل قابلمه خوب مخلوط شدند، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدهیم کمی خنک شود. حالا نوبت تهیه مایه کیک است، برای این منظور…
“`
ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، تخممرغها را به همراه وانیل در یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن برقی به صورتی هم میزنیم که رنگ آن کرم و کمی کشدار شود. سپس شیر و روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و به مدت کوتاهی هم میزنیم تا مخلوط شوند.
مرحله پنجم
حالا آرد و بیکینگ پودر را درون الک میریزیم و این ترکیب را سه بار الک میکنیم. پس از آن، آرام آرام این مواد خشک را به کاسه اضافه میکنیم و با کمک لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا مایه کیک یکدست و یکنواخت شود.
مرحله ششم
در نهایت، ترکیب کاراملی را به کاسه اضافه کرده و به میزان کم هم میزنیم تا خوب مخلوط شود. سپس قالب مورد نظر را با مقداری روغن مایع چرب کرده و با کاغذ روغنی میپوشانیم. در ادامه، مایه کیک را داخل قالب میریزیم.
مرحله هفتم
حالا قالب را در طبقه میانی فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملاً پخته و روی آن طلایی شود. پس از گذشت این زمان، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک قرار داده و بیرون میکشیم.
مرحله هشتم
اگر خلال دندان یا سیخ چوبی از کیک تمیز بیرون آمد، نشاندهنده این است که کیک کاملاً پخته است. حالا قالب را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم کیک کاملاً خنک شود. سپس آن را از قالب جدا کرده و همراه با چای سرو میکنیم. نوش جان.