آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک سیب کاراملی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک سیب کاراملی

کیک سیب کاراملی یک نوع کیک خوشمزه و خاص است که با مواد گوناگونی تهیه می‌شود. برای مشاهده تمام مراحل پخت کیک سیب کاراملی، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.

مواد لازم کیک سیب کاراملی
سیب ۳ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ و ⅓ پیمانه
شکر ½ پیمانه
شیر ½ پیمانه
روغن مایع ⅓ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
کره ۴۰ گرم
مغز بادام یا گردو به مقدار کافی

آموزش کیک سیب کاراملی

مرحله اول

برای درست کردن کیک سیب کاراملی خوشمزه، ابتدا سیب‌ها را با دقت می‌شوییم، سپس پوست آنها را کنده و به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. بعد از این مرحله، شکر را داخل یک قابلمه نچسب می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

مرحله دوم

حالا باید بگذاریم شکر به خوبی ذوب و کاراملی شود. سپس سیب‌های خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت ۴ دقیقه صبر می‌کنیم تا سیب‌ها پخته شوند. بعد از این زمان، مغز گردو، کره و دارچین را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه همه مواد داخل قابلمه خوب مخلوط شدند، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم کمی خنک شود. حالا نوبت تهیه مایه کیک است، برای این منظور…
“`

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را به همراه وانیل در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با همزن برقی به صورتی هم می‌زنیم که رنگ آن کرم و کمی کشدار شود. سپس شیر و روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و به مدت کوتاهی هم می‌زنیم تا مخلوط شوند.

مرحله پنجم

حالا آرد و بیکینگ پودر را درون الک می‌ریزیم و این ترکیب را سه بار الک می‌کنیم. پس از آن، آرام آرام این مواد خشک را به کاسه اضافه می‌کنیم و با کمک لیسک به صورت دورانی هم می‌زنیم تا مایه کیک یکدست و یکنواخت شود.

مرحله ششم

در نهایت، ترکیب کاراملی را به کاسه اضافه کرده و به میزان کم هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود. سپس قالب مورد نظر را با مقداری روغن مایع چرب کرده و با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. در ادامه، مایه کیک را داخل قالب می‌ریزیم.

مرحله هفتم

حالا قالب را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملاً پخته و روی آن طلایی شود. پس از گذشت این زمان، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک قرار داده و بیرون می‌کشیم.

مرحله هشتم

اگر خلال دندان یا سیخ چوبی از کیک تمیز بیرون آمد، نشان‌دهنده این است که کیک کاملاً پخته است. حالا قالب را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کیک کاملاً خنک شود. سپس آن را از قالب جدا کرده و همراه با چای سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا