مواد لازم و آموزش کیک سینامون خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک سینامون
کیک سینامون یکی از کیکهای خوشمزه و معروف در دنیا است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کیک سینامون، تا انتهای متن با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک سینامون |
|
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
ماست | ¾ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ لیوان |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
مواد لازم میانی |
|
پودر نارگیل | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش کیک سینامون
مرحله اول
برای تهیه کیک سینامون خوشمزه، ابتدا بهتر است ۳۰ دقیقه قبل از شروع، تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. سپس فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله دوم
بعد از اینکه فر کمی گرم شد، تخممرغها، شکر و وانیل را در یک کاسه مناسب بریزید. حالا با همزن برقی، همهی مواد را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا مخلوطی کرم رنگ و کشدار به دست آید.
مرحله سوم
سپس ماست را به مخلوط اضافه کنید و برای ۳۰ ثانیه هم بزنید. بعد از آن، روغن مایع را اضافه کنید و به اندازهای هم بزنید که مخلوط شود. حالا آرد و بکینگ پودر را درون الک بریزید و ۳ بار الک کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، مواد خشک را به تدریج (در ۲ تا ۳ مرحله) به کاسه اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
“““html
اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا قالب مافین را با کاغذ روغنی می پوشانیم و دو قاشق از مایه را درون کاغذها می ریزیم.
مرحله پنجم
در مرحله بعدی برای تهیه مواد میانی، پودر نارگیل، پودر دارچین و شکر را داخل یک کاسه مناسب میریزیم و خوب با هم مخلوط میکنیم. سپس یک قاشق چایخوری از این مخلوط را به صورت پخش روی مایه کیک داخل کاغذها میریزیم.
مرحله ششم
حالا دو قاشق غذاخوری از مایه کیک را روی مواد میانی میریزیم تا آنها را بپوشاند. به همین ترتیب ادامه میدهیم و کاپ کیکها را درست میکنیم تا مایه کیک تمام شود. سپس قالب را در طبقه میانی فر قرار میدهیم تا کیکها به خوبی بپزند.
مرحله هفتم
زمانی که روی کاپ کیکها کاملا طلایی شد، با یک خلال دندان یا سیخ چوبی، مرکز کیک را سوراخ میکنیم و بیرون میآوریم. اگر مایه کیک به خلال نچسبیده بود، یعنی کیک به طور کامل پخته است. سپس قالب را از فر بیرون میآوریم.
مرحله هشتم
در آخر کاپ کیکها را از قالب جدا میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا خنک شوند. سپس روی کیکها را با شکلات آب شده تزئین کرده و با پودر پسته به دلخواه تزیین میکنیم. بعد از آن میتوانیم آنها را به همراه چای تازه دم سرو کنیم. نوش جان!