مواد لازم و آموزش کیک شلیل خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه کیک شلیل
کیک شلیل یکی از انواع کیکهای خوشمزه و محبوب است که با روشهای مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این کیک خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای کیک شلیل |
|
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱۳۰ گرم |
کره | ۱۲۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
شیر | ۱۰۰ گرم |
بیکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
آرد | ۲۰۰ گرم |
شلیل | به مقدار لازم |
خلال بادام و پسته | برای تزیین |
طرز تهیه کیک شلیل
مرحله اول
برای درست کردن کیک شلیل خوشمزه، ابتدا ۳۰ دقیقه پیش از شروع کار، همه مواد یخچالی را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله دوم
اجازه دهید فر کاملاً گرم شود. حالا تخممرغها را با شکر و وانیل در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله سوم
سپس کره نرم شده را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید. حالا شیر را اضافه کنید و فقط تا حد مخلوط شدن هم بزنید. در ادامه آرد و بیکینگ پودر را در الک ریخته و ۳ بار الک کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد خشک را در ۳ مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس قالب مورد نظر را با کره سرد به خوبی چرب کنید.
مرحله پنجم
مخلوط کیک را در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. شلیلها را بشویید، خشک کنید و به شکل هلالی برش بزنید. سپس آنها را با احتیاط روی مخلوط کیک بچینید.
مرحله ششم
حالا مقداری خلال بادام و پسته را به طور یکنواخت روی کیک بپاشید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید. اجازه دهید کیک به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. پس از این مدت، کیک را تست کنید.
مرحله هفتم
برای تست، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید و دوباره بیرون بیاورید. اگر مایه کیک به آن نچسبید، کیک پخته است. حالا قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک خنک شود.
مرحله هشتم
وقتی کیک کاملا خنک شد، آن را از قالب خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان بگذارید. در انتها کیک را به شکل دلخواه برش زده و با چای یا شربت آلبالو سرو کنید. نوش جان!