مواد لازم و آموزش کیک شنی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک شنی
کیک شنی یکی از کیکهای خوشمزه و معروف جهانی است که با طعمهای مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک شنی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک شنی | |
آرد | ۲ لیوان |
شیر داغ | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
روغن مایع | ¾ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
مواد روی کیک | |
شیر عسلی | ½ لیوان |
پودر نارگیل | ½ لیوان |
آموزش کیک شنی
مرحله اول
برای درست کردن کیک شنی خوشمزه، اول پودر نارگیل را در یک تابه مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا کمی تفت بخورد و رنگش تغییر کند. سپس آن را کنار میگذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و منتظر میمانیم تا کامل گرم شود. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و این مخلوط را سه بار الک کرده و کنار میگذاریم.
مرحله سوم
حالا تخممرغها، شکر، وانیل و پودر هل را در یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن با سرعت بالا به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم میزنیم تا مواد پفکی شوند. سپس روغن را اضافه میکنیم و فقط تا حدودی هم میزنیم تا مخلوط شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله، شیر داغ را اضافه کرده و به سرعت هم میزنیم تا همه چیز به خوبی مخلوط شود. بعد مخلوط آرد را به آن اضافه کرده و به آرامی با لیسک هم میزنیم تا مایه کیک یکدست و منسجم شود.
مرحله پنجم
حالا قالب مورد نظر را با کره سرد یا روغن مخصوص کیک چرب میکنیم و مایه کیک را درون قالب میریزیم. سپس آن را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر میگذاریم تا به خوبی بپزد.
مرحله ششم
پس از اینکه کیک کاملاً پخته شد، آن را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم خنک شود. سپس شیر عسلی را به آرامی روی کیک میمالیم. در آخر پودر نارگیل تفتداده شده را بر روی کیک میپاشیم و آن را سرو میکنیم.