آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک شکلاتی دو رنگ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک شکلاتی دو رنگ

کیک شکلاتی دو رنگ یکی از کیک‌های خوشمزه و معروف است که می‌توان آن را با مواد مختلف درست کرد. برای یادگیری مراحل درست کردن این کیک خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای کیک شکلاتی دو رنگ
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱٫۵ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان + ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۲٫۵ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

آموزش کیک شکلاتی دو رنگ

مرحله اول

برای درست کردن کیک شکلاتی دو رنگ، ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد داخل کاسه را با همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط و یکدست شوند. سپس به آرامی روغن مایع و شیر را اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد و بیکینگ پودر را در الک ریخته و ۳ بار الک می‌کنیم. سپس به آرامی به مواد اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم تا مخلوط یکدست شود. بعد یک سوم از مایه کیک را جدا می‌کنیم.

مرحله چهارم

پودر کاکائو و ۱ قاشق غذاخوری شیر باقی‌مانده را به مایه جدا شده اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شود. سپس قالب مورد نظر را با روغن چرب کرده و کمی آرد می‌پاشیم.

مرحله پنجم

قالب را برمی‌گردانیم تا آرد اضافی بریزد. سپس مایه کیک شکلاتی و ساده را به طور متناوب درون قالب می‌ریزیم و با یک سیخ چوبی کمی مخلوط می‌کنیم تا رنگ‌ها با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم

حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد. بعد از این مدت، یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در مرکز کیک فرو کرده و بیرون می‌آوریم.

مرحله هفتم

اگر مایه کیک به سیخ نچسبیده باشد، یعنی کیک آماده است. حالا کیک را از فر خارج کرده و بگذارید تا کاملاً خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کرده و در ظرف دلخواه سرو کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا