مواد لازم و آموزش کیک شکلاتی سیاه خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک شکلاتی سیاه
کیک شکلاتی سیاه یک کیک خوشمزه و محبوب در تمام دنیا است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. اگر میخواهید با مراحل کامل و دقیق درست کردن این کیک آشنا شوید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای کیک شکلاتی سیاه | |
شکر | ۲ پیمانه یا ۴۰۰ گرم |
آرد همه منظوره | ۱ و ¼ پیمانه معادل ۲۲۰ گرم |
پودر کاکائو تیره | ۱ پیمانه معادل ۱۲۰ گرم |
جوش شیرین | ۲ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ بزرگ هم دمای محیط | ۲ عدد |
باترمیلک یا خامه ترش | ۱ پیمانه |
آب جوش | سه چهارم پیمانه |
روغن نباتی، روغن زیتون یا روغن مایع | ۱ قاشق غذا خوری |
عصاره وانیل | ۱ قاشق غذا خوری |
مراحل تهیه کیک شکلاتی سیاه
مرحله اول
برای شروع میخواهید فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس دو قالب کم عمق به قطر ۲۰ سانتیمتر را با کمی کره چرب کرده و کف آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله دوم
در این مرحله، شکر، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شوند.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که در این دستور از ۳/۴ پیمانه پودر کاکائو هلندی و ۱/۴ پیمانه پودر کاکائو سیاه استفاده میشود که رنگ خاصی به کیک میدهد. حتماً از پودر کاکائو سیاه تنها در این ترکیب استفاده کنید.
مرحله چهارم
بهتر است تخممرغها را قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند. سپس تخممرغها را به همراه خامه ترش، آب گرم، روغن مایع و عصاره وانیل به مخلوط آرد و مواد خشک اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا همه مواد را با دور متوسط همزن هم بزنید تا خوب مخلوط شده و یکدست شوند. سپس این مخلوط را به طور مساوی در قالبها بریزید. قالبها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید. بعد از این زمان با خلال دندان تست کنید که اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.
مرحله ششم
وقتی خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک را از فر خارج کنید. بگذارید کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورده و کاغذ روغنی را جدا کنید. کیک را روی توری قرار دهید تا به طور کامل خنک شود. شما میتوانید کیک را با کرم یا فراستینگ دلخواه خود تزئین کنید.